Geurneutralisator

Abena heeft verschillende producten die het leven met incontinentie gemakkelijker kunnen maken. Naast incontinentiemateriaal, de speciale huidverzorgingsproducten voor incontinentie en absorberende onderleggers is dat de Geurneutralisator voor het verwijderen van nare geurtjes.

In verpleeghuizen en instellingen voor mensen met een beperking wonen relatief veel mensen met ongewild urineverlies. De Geurneutralisator van Abena is bijzonder geschikt voor dergelijke omgevingen met een sterke urinegeur. De Abena Geurneutralisator zorgt voor een frisse citroengeur, is milieuvriendelijk een bevat geen schadelijke drijfgassen. Naast stinkende urine is de spray ook geschikt voor rioollucht, tabakslucht of andere onaangename geuren.

 • Abri-Bag-bedpan-infectiepreventie

  Abri-Bag beschermzak voor bedpan

  De hygiënische en makkelijk toepasbare oplossing bij het gebruik van een bedpan wanneer een cliënt (tijdelijk) functioneel incontinent is en…

  Opties selecteren
 • Abri-Bag-postoel-infectiepreventie

  Abri-Bag beschermzak voor postoel

  Abri-Bag voor postoel De hygiënische en makkelijk toepasbare oplossing bij het gebruik van een postoel wanneer een cliënt (tijdelijk) functioneel…

  Opties selecteren
 • Geurneutralisator

  Unieke spray die de nare geurtjes niet maskeert maar 100% afbreekt. Zonder drijfgassen. Niet te gebruiken op huid of product.

  Opties selecteren
 • Abri-Bag

  Discrete blauwe zak voor het hygiënisch verwijderen van incontinentiemateriaal. Voorzien van zipsluiting.

  Opties selecteren