Ons nieuwe assortiment: voor en door gebruikers

Het nieuwe assortiment incontinentiemateriaal van Abena voor licht tot matig urineverlies is ontwikkeld voor en door gebruikers. De belangrijkste veranderingen: nieuwe en verbeterde producten, nieuwe verpakkingen en een nieuwe naam.

Incontinentieonderzoek 2017

Abena heeft onderzoek gedaan onder 803 mensen met ongewild urineverlies. Zij gaven antwoord op vragen over de impact van incontinentie op hun dagelijks leven en welke eigenschappen zij het belangrijkste vinden voor betrouwbaar incontinentiemateriaal.

De resultaten

Het incontinentieonderzoek van Abena laat zien dat de invloed van incontinentie op het dagelijks leven groot is. Mensen ervaren minder zelfvertrouwen, hebben moeite om erover te praten en stoppen noodgewongen met leuke dingen. Gelukkig blijkt betrouwbaar incontinentiemateriaal een positief verschil te kunnen maken.

Beschermend, zacht en ademend

De belangrijkste eigenschappen van betrouwbaar incontinentiemateriaal volgens 80% van de mensen met ongewild urineverlies zijn beschermend, zacht en maximaal ademend. Daarom is het complete assortiment van Abena voor licht tot matig urineverlies juist op deze punten verbeterd.

Wat is er verbeterd?

  • Het binnenlaagje van alle Abena Light producten is nog zachter geworden
  • De Abena Man Formula 1 en 2 zijn nu nog dunner en daardoor discreter
  • Het assortiment is uitgebreid met nieuwe producten: Abena Light Ultra Mini, Abena Light Maxi en Abena Man Formula 0
  • De verbeterde plakstrips zorgen voor nog betere fixatie
  • Uniek voor het merk Abena: alle producten zijn maximaal ademend en duurzaam geproduceerd

Handige tools en gratis proefpakketten van Abena

Het nieuwe assortiment van Abena adviseren aan uw cliënten of patiënten? Onze handige tools kunnen u daarbij helpen. Vraag daarom nu de kieswijzer, het assortimentsboekje of een van de andere handige tools aan en maak kans op een wellnessbon.

Handige tools aanvragen

Om zoveel mogelijk mensen de voordelen van onze producten te laten ervaren, geeft Abena gratis proefpakketten weg van al haar incontinentiemateriaal. Vraag nu proefpakketten van de Light, Man of Pants aan en win een wellnessbon.

Bestel gratis proefpakketten


Abena Light

Abena Light is de nieuwe naam voor onze inleggers voor vrouwen. Nieuw in het assortiment zijn de Abena Light Ultra Mini en Abena Light Maxi.

Alles over de Abena Light

Abena Man

Speciaal voor mannen is er de Abena Man, met nieuw in het assortiment de Abena Man Formula 0. Alle producten zijn nu bovendien nog dunner.

Alles over de Abena Man

Abena Pants

Onze broekjes voor licht tot matig urineverlies (voorheen Abri-Flex) heten voortaan Abena Abena Pants. De kwaliteit is uiteraard hetzelfde.

Alles over de Abena Pants