Als apotheker heb je weinig tijd, terwijl de zorgbehoefte groter dan ooit is. Gelukkig zien wij van Abena het als onze kerntaak jou te helpen in het bieden van de beste zorg. Dit doen we ten eerste door incontinentiemateriaal en andere huidvriendelijke verzorgingsproducten te leveren. Ten tweede zijn wij de ideale partner als het gaat om training, ondersteuning en advies op maat. Dankzij onze persoonlijke benadering, inhoudelijke hulpmiddelen als folders, infographics en uitgebreide kennis van de zorgbranche houd jij meer tijd en energie over voor jouw cliënt.

Heb je vragen? Bel het Abena Adviesteam 0485-581150

  • edith-abena-home-care

Edith Pijma

 Accountmanager   Zuid/Oost

  • null

Simon Kwekkeboom

 Accountmanager   Zuid/West

  • null

Jolie Lucas

 Accountmanager   Noord/Oost

  • null

Jeroen Visser

 Accountmanager   Noord/West

  • null

René Berghuis

 Accountmanager   Centraal

Duurzaam voordeel met Abena

Zowel jij als je cliënt ervaart voordeel van Abena, dat beamen intussen veel zorgprofessionals. Bij het ontwikkelen en produceren gebruiken we de meest huidvriendelijke materialen, zodat onze producten bijdragen aan een gezonde huid. Naast huidvriendelijkheid staat Abena ook voor milieuvriendelijkheid. Je mag van ons verwachten dat we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen. We handelen met respect voor mens en dier en zijn ons bewust van ons handelen. Duurzaamheid staat hoog op onze agenda en producten van Abena zijn altijd geproduceerd met aandacht voor de natuur.

Gezond Deens familiebedrijf

In ons Deense familiebedrijf staat vriendelijkheid sinds jaar en dag centraal. Niet alleen huidvriendelijkheid en milieuvriendelijkheid, maar vooral ook mensvriendelijkheid. Van en voor elkaar, dat is ons uitgangpunt. Onze collega’s benaderen je op een ontspannen en prettige manier en hebben het beste met je voor. Wat jij er verder van merkt dat onze oorsprong in Denemarken ligt? We werken grondig en transparant, waarderen puurheid en directheid in communicatie en zijn niet bang voor verfrissing van ons assortiment op zijn tijd. We streven continu naar de beste kwaliteit voor ieders gezondheid.

Betrokken en discreet

Bij Abena behandelen we je alsof je onze naaste bent. Vertrouwd, discreet en mensgericht. Zowel bij het maken van producten als het geven van adviezen gaan we zo persoonlijk mogelijk te werk. Wij willen altijd de beste hulp bieden, en dat doen we door oprecht naar mensen te luisteren en onszelf in te leven in jouw situatie of de situatie van de cliënt. We spreken vanuit ons hart en blijven dicht bij onszelf. Bij alles wat we doen, spreken we vanuit ons hart. Ons hart voor de zorg.

Jarenlange expertise in de zorg

Door onze kennis en meer dan 60 jaar ervaring in de zorg kun je bij ons rekenen op een gedegen advies. Een advies op maat wel te verstaan. Onze medewerkers hebben een achtergrond in de zorgwereld en weten dus waar ze over praten. Ze weten waar jij in de dagelijkse praktijk mee te maken hebt en met welke vragen patiënten en cliënten binnenlopen. Onze expertise bundelen we regelmatig in informatiemateriaal zoals folders en infographics, die jij kunt inzetten richting de consument. Doe er je voordeel mee!

Download folders over vergoeding en huidvriendelijkheid

Hoe vaak komt het niet voor dat mensen voor incontinentiemateriaal bij de apotheek komen en niet weten hoe het zit met de vergoeding door hun zorgverzekeraar? Precies. Laat je niet verrassen en zorg dat je onze informatiefolder uitgeprint hebt, zodat klanten deze mee naar huis kunnen nemen. Ook als iemand vragen heeft over de huidvriendelijkheid van onze producten, helpt onze duidelijke infographic je uit de brand. Alles om mannen, vrouwen en kinderen met incontinentieklachten zo goed mogelijk te kunnen adviseren.

Huidvriendelijk incontinentiemateriaal

Hulp en informatie over de juiste keuze van incontinentiemateriaal

Stappenplan vergoeding zorgverzekeraar

Hulp en informatie over de mogelijkheden omtrent de vergoeding van incontinentiemateriaal.

Maak direct een persoonlijke afspraak

Wil je meer weten over de producten van Abena en zie je wel wat in een persoonlijke uitleg? Vul het contactformulier in. Zo maak je een persoonlijke afspraak met een van onze regiomanagers: Edith, Jeroen, Jolie, René en Simon. Deze komt dan zo snel mogelijk bij je langs met een lekker warm en duurzaam Deens cadeautje. Van ons, voor jou.

Laden