bambo nature milieuvriendelijke cologische babyluiers kopen

Hej!

Super leuk dat je onze nieuwe Bambo Nature babyluiers wilt proberen. Het is voor ons heel belangrijk om van jou te horen of jij en je kindje ook zo blij worden van onze luiers en billendoekjes.

Bambo Nature babyverzorging is ontstaan uit de ‘Nordic way of life’. Geproduceerd in Denemarken, daar waar kwaliteit hand in hand gaat met respect voor elkaar en de natuur. Het zeer strenge Nordic Ecolabel en het Asthma Allergy Nordic zijn onder andere het bewijs dat onze babyluiers de meest veilige keuze zijn voor een gezonde babyhuid én voor de natuur.

Naast nieuwe luiers hebben we vanaf nu ook een volledige lijn met huidverzorgingsproducten: 2-in-1 wasgel, bodylotion, badolie, billencrème én biologisch afbreekbare billendoekjes.

Gegarandeerd een veilige keuze voor je baby en de natuur.

  • 0% parfum
  • 0% parabenen
  • 0% lotion
  • 0% conserveringsmiddelen

Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt van ons een gratis pak Bambo Nature babyluiers samen met een pakje van onze nieuwe BIO billendoekjes. Het enige wat we van je vragen, is dat je ons laat weten hoe de luiers zijn bevallen. Twee weken na ontvangst van de luiers sturen wij je een e-mail met het verzoek jouw ervaring met ons te delen.

Helaas, het maximaal aantal deelnemers voor deze actie is bereikt. De totale Bambo Nature range is verkrijgbaar vanaf 14 april via GreenJump.