bambo nature milieuvriendelijke cologische babyluiers kopen

Hej!

Super leuk dat je onze nieuwe Bambo Nature babyluiers wilt proberen. Het is voor ons heel belangrijk om van jou te horen of jij en je kindje ook zo blij worden van onze luiers en billendoekjes.

Bambo Nature babyverzorging is ontstaan uit de ‘Nordic way of life’. Geproduceerd in Denemarken, daar waar kwaliteit hand in hand gaat met respect voor elkaar en de natuur. Het zeer strenge Nordic Ecolabel en het Asthma Allergy Nordic zijn onder andere het bewijs dat onze babyluiers de meest veilige keuze zijn voor een gezonde babyhuid én voor de natuur.

Naast nieuwe luiers hebben we vanaf nu ook een volledige lijn met huidverzorgingsproducten: 2-in-1 wasgel, bodylotion, badolie, billencrème én biologisch afbreekbare billendoekjes.

Gegarandeerd een veilige keuze voor je baby en de natuur.

  • 0% parfum
  • 0% parabenen
  • 0% lotion
  • 0% conserveringsmiddelen

Vul hieronder je gegevens in, de eerste 50 aanmeldingen ontvangen gratis een pak Bambo Nature babyluiers in een maat naar keuze én een pakje van onze nieuwe BIO billendoekjes. Let op: alleen de eerste vijftig aanmelding kunnen we een pak luiers toezenden. Je hoort op dinsdag 14 april of je bij de eerste vijftig zit. Zit je er niet bij? Binnenkort kun je onze luiers proberen voor slechts 1 euro, dit bedrag doneren wij aan IVN natuureducatie. We geven je een seintje als het zover is.

Helaas, het maximale aantal deelnemers voor de probeeractie is bereikt.