IT medewerker (bijbaan/vakantiewerk, 8-16 uur per week)

Geplaatst op woensdag 3 juli 2019

Over Abena en Abena IT

Abena Nederland is onderdeel van de Abena Groep. Een Deens internationaal familiebedrijf dat actief is in meer dan 80 landen en circa 1.800 medewerkers telt. Abena is een innovatieve en toonaangevende fabrikant/leverancier van producten voor de zorg, zoals incontinentiemateriaal, babyluiers, huidverzorgingsproducten, medische disposables en facilitaire verbruiksartikelen. In Nederland zijn wij actief in de zorgmarkt en leveren wij kwaliteitsoplossingen voor cliënten in de thuiszorg, zorginstellingen en ziekenhuizen.

Abena is een open organisatie met een ‘hands-on’ mentaliteit en drive. De sfeer is informeel, er heerst een sterke teamgeest en de communicatielijnen tussen de afdelingen en management zijn kort. Dat geldt ook voor de afdeling IT. Een afdeling waar veel gebeurd mede door professionalisering en automatisering vanuit ons hoofdkantoor.

vakantiewerk-it-boxmeer
it-vacature-medewerker-vakantiebaan-abena
  • Studierichting informatica (mbo/hbo) en/of sterke affiniteit met IT
  • Zelfstandig en georganiseerd
  • Sociaal vaardig
  • Als bijbaan en/of vakantiewerk

Ben jij handig met IT en zoek jij een bijbaan?
Dan zijn we op zoek naar jou!

Onze IT-afdeling bestaat uit twee IT-medewerkers die er dagelijks voor zorgen dat onze systemen efficiënt, gebruiksvriendelijk en toekomstbestendig zijn ingericht. Ook zorgen zij ervoor dat collega’s up & running zijn en zijn aangesloten op de systemen. Daar kunnen ze wel wat hulp bij gebruiken en daarom zijn wij op zoek naar iemand die onze IT-afdeling wil ondersteunen als bijbaan en/of vakantiewerk.

Wat zijn je taken?

Je ondersteunt collega’s Mark en Matthieu bij hun dagelijkse werkzaamheden en fungeert als IT helpdesk. Om maar even wat voorbeelden te noemen: je helpt bij problemen met hard- en software, je zorgt dat collega’s zijn aangesloten op de systemen, je overlegt met Deense collega’s om apparaten aan te sluiten en installeert en registreert nieuwe pc’s en mobiele apparaten.

it-netwerk-medewerker-vakantiewerk

Wie ben jij?

Voor deze rol is het belangrijk dat je communicatief sterk bent, verstand hebt van apparatuur, je een aardig woordje Engels spreekt en bereid bent om je handen uit de mouwen te steken. We zoeken een enthousiast persoon die flexibel en stressbestendig te werk kan gaan.

Wat heeft Abena jou te bieden?

Een fijne leer- en werkomgeving waar jij jouw kwaliteiten optimaal kunt inzetten. Daarnaast bieden wij een passend salaris.

Enthousiast?

Stuur dan je motivatie en CV naar Mark van Bergen, m.vanbergen@abena.nl. Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op met Mark 06 104 273 12.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.