Hallo beste mensen van DTZC,

Je hebt mij of mijn collega Willem Kraaij vast wel eens in de wandelgangen voorbij zien lopen of hebt wel eens naast mij gezeten voor een productuitleg.
Voor degenen die mij niet persoonlijk kennen: ik ben Paul Kippersluis en ik ben productspecialist bij Abena. Samen met mijn collega Willem Kraaij heb ik een persoonlijke videoboodschap voor jullie opgenomen. Bekijk ‘m hier.

Ik wil jullie laten weten dat er een doos vol Deens geluk voor jullie klaar staat. Een doos met handige producten die jullie kunnen proberen. Deze producten bieden meerwaarde bij (huishoudelijke) zorg. Maar in de doos zit ook iets lekkers!

Waarom een doos Deens geluk? Wij zijn een Deens bedrijf en daar zijn we trots op. De Denen zijn niet voor niets één van de gelukkigste landen van Europa. Wij zijn niet egoïstisch aangelegd. Dat stukje Deens geluk willen wij graag met jou en jouw collega’s delen. Bij een volgende afspraak breng ik ‘m graag langs.

En als jullie het goed vinden, stuur ik af en toe een mailtje. Met handige informatie, zoals over infectiepreventie of over producten zoals handschoenen. Dingen die soms aan je aandacht ontsnappen, omdat jij het al zo druk hebt met de dagelijkse zorg voor een ander. Daarom zorgen wij van Abena graag voor jou als zorgprofessional. Met Abena heb je de beste hulp dichtbij.

Wil je niets van onze informatie missen en deze mails ook in je persoonlijke mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in.

Hartelijke groet,

Jullie productspecialist van Abena

Paul Kippersluis
0613720757

Laden