Clean to care: schoon en veilig werken met Abena

Een schone en veilige werk- en leefomgeving is een belangrijke voorwaarde om goede zorg te kunnen verlenen. Daarom bieden wij, in aanvulling op onze producten voor de basiszorg, ‘Clean to Care’ aan. Ons facilitaire concept met reinigings- en hygiëneproducten voor zorginstellingen. Het concept onderscheidt zich door innovatieve, ergonomische en duurzame producten in combinatie met deskundige ondersteuning door onze facilitair specialisten.

facilitair abena

Belangrijke facilitaire uitdagingen voor zorginstellingen

Het creëren en behouden van een schone en veilige zorgomgeving is niet eenvoudig. Binnen de schoonmaakbranche zijn ziekte- en verzuimpercentages ongekend hoog en moet er steeds meer gedaan worden in minder tijd. Hieronder vind je een aantal veelvoorkomende uitdagingen voor de hedendaagse facilitaire dienst. Herken je ze?

 • null

  Personeel

  Hoe zorg je ervoor dat iedereen zijn werk kan blijven doen?

 • methoden en producten

  Methoden & producten

  Werk ik op de meest efficiënte en effectieve manier?

 • Duurzaamheid

  Duurzaamheid

  Hoe voldoe je aan alle wetten en regelgevingen?

 • Budget

  Budget

  Het beste willen op alle gebieden… Past dat wel binnen je budget?

 • null

  Infectiepreventie

  Hoe kunnen facilitaire producten het verschil maken bij infectiepreventie?

 • Leveranciers

  Leveranciers

  Waar kun je terecht voor advies en ondersteuning?

facilitair producten gezondheidszorg verpleeging geestelijke gezondheidszorg

De kracht van Abena

Bij Abena helpen we je graag om jouw facilitaire uitdagingen te overwinnen en de basisvoorwaarden voor goede zorg op orde te hebben en te houden. Dat doen we met een breed aanbod aan innovatieve, ergonomische, duurzame en betaalbare producten. Bovendien bieden onze facilitair specialisten ter plekke deskundige ondersteuning.

zorg facilitaire producten

#1: Geworteld in de zorg

Al meer dan 60 jaar levert Abena hoogwaardige producten voor de basiszorg. Wij kennen de markt, begrijpen waar jouw uitdagingen liggen en helpen je hierbij.

facilitair advies zorginstellingen ziekenhuizen verpleeghuis geestelijke gezondheidszorg

#2: Advies & ondersteuning

Wij geloven dat advies en ondersteuning net zo belangrijk zijn als een goed product. Onze facilitair specialisten denken graag met je mee over de beste oplossing.

facilitaire producten in de gezondheidszorg

#3: De juiste producten

Kwaliteit is een 'must'. Om kwaliteit te (blijven) leveren moet je blijven innoveren. Daarom zijn wij bij Abena altijd op zoek naar de meest duurzame en ergonomische oplossingen.

Ontdek onze facilitaire producten

Abena biedt een breed assortiment aan facilitaire producten die je helpen om effectief en efficiënt een schone en veilige omgeving te creëren. Met ons eigen merk Puri-Line bieden wij een brede lijn aan facilitaire producten. Daarnaast werken wij samen met een aantal partners, die wij zorgvuldig hebben geselecteerd op basis van kwaliteit en duurzaamheid.

Onze merken: kwaliteit én duurzaamheid

Met ons eigen merk Puri-Line bieden wij een populaire en brede lijn aan facilitaire producten. Daarnaast werken wij samen met een aantal partners, die wij zorgvuldig hebben geselecteerd op basis van kwaliteit en duurzaamheid.

chicopee logo
tork logo
numatic logo
nilfisk logo
katrin logo
diversy logo

Wat is jouw facilitaire uitdaging?

Wil je op een duurzame manier reinigen, het werk makkelijker maken voor je medewerkers, of wil je gewoon weten hoe je die gladde douche weer veilig maakt?

Laat het ons weten, onze facilitair specialisten leggen graag uit hoe je dit kan doen!

Abena Healthcare Catalogus

Abena levert producten voor de basiszorg, van incontinentieproducten en huidverzorgingsproducten tot infectiepreventie en facilitaire producten. Je vindt deze producten in onze Healthcare Catalogus.​

catalogus healthcare abena zorg