Clean to care: schoon en veilig werken met Abena

Een belangrijke voorwaarde om goede zorg te kunnen verlenen is een schone en veilige werk- en leefomgeving. Daarom bieden wij, in aanvulling op onze producten voor de basiszorg, ‘Clean to Care’ aan. Ons facilitaire concept voor zorginstellingen. Het concept kenmerkt zich door deskundige ondersteuning vanuit onze facilitair specialisten in combinatie met innovatieve, ergonomische en duurzame producten.

Clean to care

Belangrijke facilitaire uitdagingen voor zorginstellingen

Het creëren en behouden van een schone en veilige zorgomgeving is tegenwoordig nog niet zo eenvoudig. Zo zijn binnen de schoonmaakbranche ziekte- en verzuimpercentages ongekend hoog en moet er steeds meer gedaan worden in minder tijd. Hieronder vind je nog meer veelvoorkomende uitdagingen voor de facilitaire dienst van tegenwoordig. Herken je ze?

 • null

  Personeel

  Hoe zorg je ervoor dat iedereen zijn werk kan blijven doen?

 • methoden en producten

  Methoden & producten

  Werk ik op de meeste efficiente en effectieve manier?

 • Duurzaamheid

  Duurzaamheid

  Hoe kom je tegoed aan alle wensen en regelgeving?

 • Budget

  Budget

  Het beste op alle gebieden… Maar past het binnen je budget?

 • null

  Infectiepreventie

  Hoe kunnen facilitaire keuzes het verschil maken bij infectiepreventie?

 • Leveranciers

  Leveranciers

  Waar kan je terecht voor advies en ondersteuning?

De kracht van Abena

Bij Abena helpen we je graag om jouw facilitaire uitdagingen te overwinnen en de basisvoorwaarden voor goede zorg op orde te hebben en te houden. Dat doen we met een breed aanbod aan innovatieve, ergonomische, duurzame en betaalbare producten. Die komen bovendien met de deskundige ondersteuning van onze facilitair specialisten.

facilitair leverancier gezondheidszorg ziekenhuis verpleeghuis schoonmaak

#1: Geworteld in de zorg

Al meer dan 60 jaar levert Abena hoogwaardige producten voor de basiszorg. Wij kennen de markt, begrijpen waar jouw uitdagingen liggen en helpen je bij deze uitdagingen.

facilitair advies schoonmaakproducten

#2: Advies & ondersteuning

Wij geloven dat advies en ondersteuning net zo belangrijk zijn als een goed product. Onze facilitair specialisten denken graag met je mee over de beste oplossing.

facilitaire producten in de gezondheidszorg

#3: De juiste producten

Kwaliteit is een 'must'. Om dat te leveren en te blijven leveren moet je blijven innnoveren. Daarom zijn wij bij Abena altijd op zoek naar de meest duurzame en ergonomische oplossingen.

Verken onze facilitaire producten

Abena biedt een breed assortiment aan facilitaire producten die je helpen om effectief en efficiënt een schone en veilige omgeving te creëren. Met de eigen merken van Abena hebben wij een populaire en brede lijn aan facilitaire producten. Daarnaast werken wij samen met een aantal partners, die wij zorgvuldig hebben geselecteerd op basis van kwaliteit en duurzaamheid.

Merken: een keuze voor kwaliteit en duurzaamheid

Met de eigen merken van Abena hebben wij een populaire en brede lijn aan facilitaire producten. Daarnaast werken wij samen met een aantal partners, die wij zorgvuldig hebben geselecteerd op basis van kwaliteit en duurzaamheid.

Wat is jouw facilitaire uitdaging?

Wil jij meer waarde toevoegen aan jouw organisatie?
Bijvoorbeeld door duurzamer te opereren, het werk wat makkelijker te maken voor je medewerkers?
Of wil je gewoon weten hoe je die gladde douche weer veilig maakt?

Laat het ons weten, we helpen je graag!

advies facilitair zorginstellingen schoonmaak