#1: Geworteld in de zorg

Abena levert al meer dan 60 jaar hoogwaardige producten en concepten voor de basiszorg. Van het meest huidvriendelijke incontinentiemateriaal tot de veiligste washandjes voor verzorgend wassen. Maar ook een breed aanbod aan innovatieve en duurzame facilitaire producten.

Wij geloven in korte lijnen en nauwe contacten met onze klanten. Hierdoor kennen wij de markt als geen ander en begrijpen wij waar jouw uitdagingen liggen. Het is onze missie om jou te helpen bij deze uitdagingen, zodat we samen de best mogelijke zorg kunnen bieden.

Eén leverancier met alle producten voor de basiszorg én een schone zorgomgeving

#2: Deskundig advies en vergaande ondersteuning

Advies en ondersteuning zijn net zo belangrijk als een goed product. Elke instelling is anders en heeft zijn eigen specifieke wensen en uitdagingen. Onze facilitair specialisten komen graag bij jou op locatie kijken om mee te denken over de beste oplossing.

Vervolgens ontwikkelen we voor jouw instelling een schoonmaakconcept op maat. Een uitgebalanceerd pakket aan producten, ondersteund met handige methodekaarten, praktische tips, heldere instructies en doeltreffende voorlichting voor medewerkers.

Advies op locatie?

Maak een afspraak met één van onze facilitair specialisten. We komen graag langs!

#3: De juiste facilitaire producten

Iedereen wil zijn of haar medewerkers zo efficiënt en effectief mogelijk hun werk laten doen. De juiste producten kunnen daarbij een wereld van verschil maken. Uiteraard moeten de producten ‘hun werk doen’, daarbij is kwaliteit een must. Een kwalitatief goed product is in onze ogen ook duurzaam, ergonomisch en waar het kan innovatief. En met name op die vlakken willen wij met onze producten het verschil maken.

nordic eco label swan milieu

Duurzaam

Abena gebruikt alleen de allerbeste en meest duurzame grondstoffen en draagt daarom met trots het Nordic Swan Ecolabel. Eén van ‘s werelds strengste en meest erkende milieucertificeringen dat bewezen bijdraagt aan een duurzame productie en consumptie. -> Meer over Nordic Swan

Duurzaam reinigen: Puri-line

Binnen het facilitair assortiment voert Abena haar complete eigen lijn duurzame producten: Puri-line. Allemaal voorzien van het Nordic Swan Ecolabel. Als u kiest voor Puri-Line weet u zeker dat u de beste keuze maakt voor mens en milieu.

Ergonomisch

Schrobben, wringen en boenen, schoonmaken is echt mensenwerk. Bij veel facilitaire werkzaamheden liggen fysieke klachten op de loer. Gelukkig zijn er diverse ergonomische oplossingen die de kans op fysieke klachten aanzienlijk verminderen en daarmee ook het ziekteverzuim binnen uw organisatie. Abena adviseert u graag over de mogelijkheden.

Ergonomisch werken: slim mopsysteem

Met een handig mopsysteem bieden we je de mogelijkheid om voor elk type vloer de juiste microvezelmop te kiezen. Hierdoor werk je sneller, efficiënter en met minder lichamelijke belasting.

facilitaire producten abena duurzaam
innovatie superabsorberend poeder

Innovatief

De schoonmaakwereld verandert in rap tempo. Nieuwe producten en nieuwe technieken schieten als paddenstoelen uit de grond. Maar hoe blijf je op de hoogte en in welke innovaties kan je het beste tijd en geld investeren?  Bij Abena houden we ons hier dagelijks mee bezig, zodat jij dat niet zelf hoeft te doen.

Innovatiekracht: Superabsorberend poeder

Vloeistoffen zoals bloed, urine en braaksel snel en hygiënisch opruimen? Wij hebben een poeder dat tot 400 keer zijn eigen gewicht absorbeert. Het zet vloeistoffen razendsnel om in gelkorrels, die je vervolgens makkelijk kunt opvegen.

Ook werken met innovatieve producten en deskundige ondersteuning?

Neem contact met ons op, onze facilitair specialisten staan voor je klaar!