Gratis proefpakketten & handige tools

Abena is continu op zoek naar manieren om mensen met urineverlies, zorgprofessionals en mantelzorgers de beste hulp bij incontinentie te bieden. Daarom hebben we gratis proefpakketten en verschillende handige tools voor ons nieuwe assortiment voor licht tot matig urineverlies. Vraag ze nu aan en maak kans op een wellnessbon.

Abena’s Geluksgarantie

Betrouwbaar incontinentiemateriaal zorgt ervoor dat mensen hun oude leventje weer op durven pakken en de dingen kunnen doen waar ze gelukkig van worden. Omdat wij geloven dat onze producten, diensten en medewerkers echt gelukkiger maken geven we Geluksgarantie op alle Abena Light, Abena Man en Abena Pants producten.

Ons nieuwe assortiment: voor en door gebruikers

Het nieuwe assortiment incontinentiemateriaal van Abena voor licht tot matig urineverlies is ontwikkeld voor en door gebruikers. De belangrijkste veranderingen: nieuwe en verbeterde producten, nieuwe verpakkingen en een nieuwe naam. Lees meer over alle vernieuwingen aan het assortiment inlegverbanden voor licht tot matig urineverlies.

Handige tools van Abena

Om de overstap naar de nieuwe Abena producten zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we verschillende handige tools beschikbaar zoals een nieuwe Kieswijzer, een herziene uitgave van het assortimentsboekje en productbulletins. Klik hier om de handige tools van Abena aan te vragen.

Gratis proefpakketten aanvragen

Bij Abena vinden we dat mensen het beste zelf de voordelen van ons incontinentiemateriaal kunnen ervaren. Daarom is het mogelijk om gratis proefpakketten van ons complete assortiment incontinentiemateriaal aan te vragen via Mijn Account van Abena. Heeft u nog geen login voor Mijn Account van Abena? Vul dan hier het formulier in en profiteer ook van de uitgebreide service die Abena aan zorgprofessionals biedt.