Abena Adviesteam 0485 58 11 50

Abri-Form incontinentieluiers

Ruim 1 miljoen volwassen mannen en vrouwen in Nederland hebben last van ongewild urineverlies. De Abri-Form is een speciale luier voor volwassenen met incontinentie. Deze eendelige slips zijn geschikt voor matig tot zeer zwaar urineverlies. 

Luiers voor volwassenen

De Abri-Form van Abena is het incontinentiemateriaal dat het meeste lijkt op een normale luier. De hersluitbare elastische tapes zorgen voor een optimale pasvorm en maken het makkelijk om de Abri-Form te verwisselen. Dankzij de unieke TopDrylaag en de maximaal ademende folie beschermt de luier perfect tegen ongewild urineverlies en zorgt de speciale luier voor volwassenen voor een ademd gevoel.

Verkrijgbaarheid

De Abri-Form van Abena is verkrijgbaar bij apotheken en medisch speciaalzaken. Daarnaast is het mogelijk om de speciale luier voor volwassenen te bestellen in de officiële Abena webshop.

Bestellen

Gratis proefpakket aanvragen

Zeker weten dat de Abri-Form bij u past? De Abri-Form incontinentieluier voor volwassenen is ook verkrijgbaar als proefpakket. Het aanvragen van een proefpakket van Abena is gratis.

Proberen

Abri-Form

Zelf aanleggen.

Abri-Form

Staand met hulp aanleggen.

Abri-Form

Liggend aanleggen.

ABENA Proclaimer
Akkerdistel 2a Privacy Beleid
5831 PJ Boxmeer Algemene voorwaarden
(0485) 34 34 44 Retourneren webshop
info@abena.nl  

 

Onze healthcare concepten:

Productos para Incontinencia