Flex syteem met heupbandsluiting

Abena heeft incontinentiemateriaal met speciale heupbandsluiting om het mensen met een verminderde mobiliteit makkelijker te maken om het incontinentiemateriaal zelf aan en uit te doen. Het heupbandsysteem is daarnaast eenvoudig aan te leggen door verzorgend personeel in zorginstellingen en mantelzorgers.

Het heupbandsysteem van Abena draagt de naam Abri-Wing. De heupbandsluiting kan gemakkelijk zelf worden omgedaan en verhoogt de zelfredzaamheid van de gebruiker. Voor medewerkers van verpleeghuizen, instellingen voor mensen met een beperking en mensen in de thuiszorg is het aanbrengen van het flex systeem bij cliënten minder belastend.

Ideale pasvorm en hersluitbare plakstrips

De heupband van het incontinentieverband is flexibel en kan daardoor gemakkelijk op maat van de gebruiker worden gemaakt. Dankzij de hersluitbare plakstrips kan het heupbandsysteem van Abena bovendien meerdere malen aan en uit worden gedaan. Bijvoorbeeld bij een bezoek aan het toilet. De speciale Urine-verzadigingsindicator aan de buitenkant van het incontinentiemateriaal met heupbandsysteem verandert van kleur wanneer het tijd is om de Abri-Wing te verschonen.

Incontinentiemateriaal bij verminderde mobiliteit

De Abri-Wing is verkrijgbaar in de maten small tot en met extra large en van matig tot zeer zwaar urineverlies.

  • Abri-wing-premium-s3

    Abri-Wing

    Eéndelige slip met heupbandsluiting voor zwaar tot zeer zwaar urineverlies. Met anti-lekrandjes en urineverzadingingsindicator.

    Opties selecteren