Vraag een infectiepreventie training aan

Wij van Abena bieden graag de beste hulp bij infectiepreventie. Dat doen we ook in de vorm van trainingen aan zorgprofessionals. Een training over infectiepreventie. In het kader van bewustwording, het toepassen van producten of casuïstiek.

Omdat de behoefte aan kennis en infectiepreventie producten in iedere zorginstelling anders is, leveren wij graag een training op maat. Samen met de infectiepreventieverantwoordelijke in jouw organisatie kijken we wat de huidige situatie is. Welke materialen worden er gebruikt, wat is de kennis van zorgverleners op de werkvloer en hoe worden deze kennis en materialen toegepast? En zijn er daarnaast casussen op het gebied van infectiepreventie? Deze informatie gebruiken wij om de speciale training voor zorgprofessionals te ontwikkelen. Kortom, een training die écht helpt om infectiepreventie in jouw zorginstelling naar een hoger niveau te tillen.

Let op: de training is geschikt voor verpleeghuis en verstandelijk berpekten zorg. Ben jij een zorgprofessional in een andere zorginstelling? Bel dan naar Customer Sales Support 0485-581150 of mail naar support@abena.nl

Laden