Vacature magazijnmedewerker

Wil jij het beste uit jezelf halen en helpen logistieke processen te verbeteren? Heb jij die gezonde dosis zelfstandigheid om je werkzaamheden optimaal uit te voeren? Dat kan bij Abena in Heijen. Onze stoere mannen van het magazijn zijn op zoek naar een nieuwe collega die het team in het magazijn komt versterken.

Op verjaardagen vertellen dat je in het magazijn van een producent van incontinentieproducten werkt? Niet heel sexy. Maar dat verandert als je er ook bij kan vertellen dat je het leven van ruim 1 miljoen Nederlanders écht verbetert. Jij maakt daadwerkelijk het verschil en staat daarmee achter de missie van Abena: cliënten en zorgprofessionals (een beetje) gelukkiger maken door te werken aan oplossingen voor betere zorg.

magazijn-medewerker-vacature-limburg
vacature-magazijn-medewerker

Wat doe je als Magazijnmedewerker bij Abena?

Als Magazijnmedewerker ben je in onze dynamische organisatie medeverantwoordelijk voor het optimaal laten verlopen van de processen waarin onze klanten centraal staan. We zijn een open organisatie met een ‘hands-on’ mentaliteit en drive. De sfeer is informeel en hebben respect voor elkaar. Met een sterke teamgeest zult je goed aansluiten bij het team waarin je komt te werken.

Meer specifiek zijn je taken als volgt:

 • Als Magazijnmedewerker ontvang-, controleer en verzend je goederen en retouren;
 • Aan de hand van picklijsten zorg je ervoor dat de goederen klaargezet worden voor de klanten en zorg je voor een correcte afwerking wanneer er sprake is van aanvullende klant specifieke wensen.
 • Je hebt nauw contact met je teamleider omtrent je werkzaamheden en ondersteun je hem bij de administratieve registratie en verwerking;
 • Je voert controlewerkzaamheden uit op ontvangen en uitgaande goederen;
 • Je ondersteunt je collega’s van de afdeling proefpakketten indien dit gewenst is.

Indien je de ambitie en capaciteiten hebt om door te groeien naar teamleider, dan behoort dit ook tot de mogelijkheden.

Wat vragen wij jou?

 • Je hebt ervaring met werken in een magazijn en beschikt over minimaal MBO 2/3 werk- en denkniveau;
 • Je kunt omgaan met computers en hebt enige ervaring met warehouse management systemen.
 • Je beschikt over enige administratieve vaardigheden en een gezonde dosis zelfstandigheid.
 • Om communicatie met je collega’s en het lezen van werkinstructies mogelijk te maken is het van belang dat je de Nederlandse taal beheerst in woord en geschrift.
 • Je vindt het leuk om mee te denken over verbeteringen om onze processen nog effectiever te maken.
 • Je bent in het bezit van een heftruckcertificaat of je hebt  aantoonbare ervaring op de heftruck.

Als persoon vind je het leuk om mee te denken over verbeteringen om de processen nog effectiever te maken.

Wat hebben wij jou te bieden

Werken in het logistieke centrum van Abena betekent het najagen van de missie. Daar krijgen wij veel energie van en als het goed is jij ook. Abena is een werkgever die in ontwikkeling is en inspireert om te groeien, niet alleen in omzet maar ook in persoonlijke ontwikkeling.

Wij bieden

 • Bij gebleken geschiktheid een jaarcontract
 • Een goed en vast salaris!
 • Prestatiebonus en 8% vakantietoeslag
 • Goede secundaire voorwaarden en 26 vakantie dagen, 3,75 ATV dagen en 4 roostervrije dagen
limburg-magazijn-medewerker-vacature-logistiek

Over Abena

Abena is sinds 1953 een duurzame en toonaangevende Deense producent van incontinentiemateriaal en bijbehorende verzorgingsproducten. Inmiddels zijn we gevestigd in 55 landen en actief in 80 landen. Abena is nog altijd trots op haar Deense DNA. Denemarken is namelijk voorloper op het gebied van duurzaamheid, kent een zeer hoge kwaliteit gezondheidszorg en is één van de gelukkigste landen ter wereld. Dit zie je ook terug in onze producten. Zo wordt 95 procent van het productieafval hergebruikt en bevatten de producten het milieukeurmerk Nordic Ecologo.

Ben je enthousiast geworden?

Ben je enthousiast geworden? Reageer dan snel! Je sollicitatie/CV inclusief korte motivatie kun je mailen naar Karl van Emmerik, k.vanemmerik@abena.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.