Inleggers & inlegkruisjes voor mannen met ongewild urineverlies

Abena Man en Abri-Man is incontinentiemateriaal speciaal voor mannen. Het inlegverband voor mannen is er voor de beste bescherming bij licht tot matig urineverlies. De inleggers voor mannen absorberen aan de voorzijde en zijn speciaal aangepast aan het mannelijk lichaam.

Omdat de meeste vrouwen gewend zijn om maandverband of inlegkruisjes te dragen, is de stap naar incontinentiemateriaal minder groot dan bij mannen. Hoewel het incontinentiemateriaal van Abena zowel door vrouwen als mannen kan worden gedragen, heeft Abena ook speciaal inlegverband en inlegkruisjes voor mannen in het assortiment. Dankzij de anatomische vorm en bescherming aan de voorzijde zijn de Abena Man inleggers nog beter geschikt voor incontinentie bij mannen.

Discreet en super zacht

Het inlegverband voor mannen onderscheidt zich door de uitstekende bescherming, zachtheid en discretie. De unieke TopDrylaag van de inleggers van Abena absorbeert de urine razendsnel en zorgt dat de inlegkruisjes weer snel droog aanvoelt. Daarnaast beschikt het incontinentiemateriaal voor mannen net als alle andere incontinentieproducten van Abena over maximaal ademende AirPlus folie, die de huid laat ademen en daarmee het risico op huidproblemen beperkt.

Inleggers voor licht tot matig urineverlies

Het incontinentiemateriaal voor mannen is er ook voor mannen met een vergroot scrotum (Abri-Man Slipguard) en voor mannen met zeer zwaar urineverlies (Abri-Man Special).

 • Abena-man-formula-0

  Abena Man

  Inlegverband voor mannen met licht tot matig urineverlies. Voorzien van een hechtstrip voor een goede fixatie in het ondergoed.

  Opties selecteren
 • Abri-man-special

  Abri-Man

  Anatomisch gevormd inlegverband voor mannen met zeer zwaar urineverlies. Met anti-lekrandjes en urine-verzadigingsindicator.

  Opties selecteren
 • Abri-san-premium-11

  Abri-San

  Anatomisch gevormd inlegverband met anti-lekrandjes en urine-verzadigingsindicator voor zwaar tot zeer zwaar urineverlies.

  Opties selecteren
 • Abri-let-normal

  Abri-Let

  Anatomisch gevormde inlegger. Zeer geschikt als kraamverband maar ook te gebruiken als extra inlegger.

  Opties selecteren