Onderleggers en bedbescherming voor mensen thuis

Zelfs als iemand incontinentiemateriaal van Abena gebruikt, kan het zijn dat iemand extra zekerheid nodig heeft. Voor deze momenten zijn er de onderleggers van Abena. De onderleggers van Abena zijn er in verschillende afmetingen, absorptieniveaus en zijn er zowel met als zonder instopstroken.

Soms zijn er momenten dat iemand extra behoefte heeft aan extra bescherming. Bijvoorbeeld wanneer iemand lang moet reizen of een nacht in een vreemd bed slaapt. Of voor het geval dat het incontinentiemateriaal per ongeluk een keer niet goed zit. Ook kan het zijn dat iemand tijdelijk behoefte heeft aan een onderlegger bij bloedverlies na een zwangerschap of medische ingreep. De onderleggers van Abena kunnen worden gebruikt voor in bed, (rol)stoel, auto, babywiegje en bij wond of stomaverzorging.

Divers assortiment onderleggers

Abena heeft verschillende goede onderleggers beschikbaar voor mensen thuis. Naast een model met instopstroken voor extra fixatie – speciaal voor mensen die veelvuldig draaien en keren in bed – en een model voor extra absorptie heeft Abena als eerste fabrikant van onderleggers ook een speciale maximaal ademende onderlegger. De Abri-Soft Premium houdt urine tegen en zorgt tegelijkertijd voor een optimale huidconditie door lucht door te laten.

Assortiment wegwerponderleggers

Welke onderlegger heb ik nodig?

De onderleggers van Abena zijn er in verschillende afmetingen, absorptieniveaus en zijn er met en zonder instopstroken. Om u te helpen kiezen welke onderlegger het beste bij u past, kunt u onze speciale onderleggerwijzers raadplegen.

Onderleggerwijzer voor baby’s

Onderlegger wijzer voor kinderen

Onderlegger wijzer voor volwassenen