Overige concepten

Wassen en huidverzorging

De huidverzorgingsproducten van Abena zijn speciaal ontwikkeld voor mensen met gevoelige, oudere en kwetsbare huid. Doordat de huidverzorgingsproducten geen schadelijke stoffen bevatten zijn de producten bovendien zeer geschikt voor mensen met allergieën en huidproblemen zoals psoriasis of eczeem. Huidverzorgingsproducten van Abena zijn dermatologisch getest en zijn goedbevonden door de Deense Astma & Allergie Associatie.

Onderleggers en bedbescherming

Matrasbeschermers en matrasonderleggers bieden extra bescherming bij incontinentie of bedplassen, wondzorg en stomaverzorging. Er zijn zowel onderleggers voor thuis als voor zorgorganisaties. Daarnaast zijn er wasbare onderleggers en wegwerp onderleggers.

Handschoenen en beschermende kleding

Handschoenen en beschermende kleding worden niet alleen gedragen om diegene die zorg ontvangen te beschermen tegen bijvoorbeeld infecties, maar vooral om diegene te beschermen die de zorg verlenen.

Bij Abena bieden we een compleet assortiment isolatiejassen en -schorten, mondneusmaskers, ademhalingsbeschermingsmaskers, schoenovertrekken en haarnetjes voor éénmalig gebruik aan. Onze producten voldoen aan de in de WIP-richtlijnen beschreven Europese normen en standaarden.