Facilitaire producten

Met onze jarenlange ervaring in de gezondheidszorg hebben we kennis van de zorg aan het bed, maar ook rondom het bed. Waar tal van facilitaire producten een belangrijke rol spelen in de hygiëne en ondersteuning van zorgmedewerkers.

Momenteel zijn wij bezig met het optimaliseren van ons facilitaire assortiment. Wilt u meer weten of op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Neem contact op met de Productmanagers Hetty Huurneman 06-54354625 – h.huurneman@abena.nl of Twan Peltzer 06-13044820 t.peltzer@abena.nl. 

Afvalmanagement

Het organiseren van een overzichtelijke afvalstroom in de zorg kan tal van ergernissen en gevaren voorkomen. Lekkende afvalzakken door incontinentiemateriaal, stankoverlast bij afvalbakken en het verspreiden van infecties en virussen door het onveilig afvoeren van zorgafval. Allemaal situaties waar je dagelijks mee te maken kunt krijgen.
Abena heeft een ruim assortiment aan afvalzakken en afvalsystemen die uitstekend geschikt zijn voor de zorg. De beste keuze is afhankelijk van het doel, de ruimte en het soort afval dat wordt gebruikt.

Foodservice

Food Service disposables zijn niet meer weg te denken in de zorg. Aspecten als gemak, veiligheid, hygiëne en relatief lage kosten spelen hierbij een belangrijke rol. Daarnaast dragen ze bij aan één of meerdere geluksmomenten per dag. Of het nu gaat om dat ene kopje koffie in de ochtend of een volledige maaltijd in de avond. Met de disposable food service producten van Abena zorgen we samen voor de mooiste momenten van de dag.

Koffiebekers

In het uitgebreide assortiment van Abena vindt u wegwerp koffiebekers in diverse designs, formaten en materialen, zoals kartonnen bekers of plastic bekers. Allemaal van een uitstekende kwaliteit. Voor koffie én voor thee. Met uw eigen logo of design? Ook dat is mogelijk bij Abena.

Papierproducten

Papierproducten van Abena bieden een passende oplossing in elke ruimte binnen elke gezondheidsinstelling. Of het nu gaat om enkele producten of de volledige inrichting van een zorginstelling. Abena helpt u graag verder! De producten zijn met zorg geselecteerd, zodat medewerkers, cliënten en bezoekers gebruik kunnen maken van zachte, sterke en gebruiksvriendelijke papierproducten.

Afvalmanagement

afvalzak-rood-voor-gecontamineerd-afval

Koffiebekers

Papierproducten