Afvalmanagement

Elke zorginstelling heeft te maken met afval. Abena biedt een uitgebreid assortiment afvalzakken, pedaalemmerzakken en de bijbehorende afvalbakken voor allerlei soorten afval.

Afvalzakken en vuilniszakken voor al uw afval

In het uitgebreide afvalassortiment van Abena vindt u afvalzakken en vuilniszakken voor verschillende soorten afval. Wij bieden afvalzakken en pedaalemmerzakken in drie verschillende kwaliteiten. Al onze afvalzakken zijn gemaakt van 100% industrieel plastic afval, gemaakt van 100% gerecycled consumentenafval voor een minimale belasting van het milieu. En de superzak tenslotte is half zo dik, maar dubbel zo sterk zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit en voorzien van een dubbele bodemnaad.
Abena afvalzakken worden uitgebreid getest

De Abena pedaalemmer- en vuilniszakken voldoen aan alle geldende normen en wettelijke eisen. Daarnaast worden ze op een drietal punten getest namelijk rekbaarheid, scheurweerstand en doorslagvastheid.

De gemiddelde waarde van de drie testresultaten bepaalt het aantal punten van de afvalzakken en vuilniszakken en geeft dus aan of het geschikt is voor licht, medium of zwaar afval.

Onze producten

Abena’s assortiment afvalzakken en afvalzakhouders

Naast afvalzakken bestaat het assortiment van Abena ook uit pedaalemmers en afvalzakhouders.

Saekko Boy
De Saekko Boy is een handige verrijdbare afvalzakhouder. Uw afvalzakken kunnen op een eenvoudige manier in dit systeem opgehangen worden.