Koffiebekers

In het uitgebreide assortiment van Abena vindt u wegwerp koffiebekers in diverse designs, formaten en materialen, zoals kartonnen bekers of plastic bekers. Allemaal van een uitstekende kwaliteit. Bij ons bent u dus voor iedere gelegenheid verzekerd van kartonnen of plastic bekers op maat.  Voor koffie én voor thee. En wilt u een beker met uw eigen logo of design? Dat is mogelijk bij Abena.

Plastic en kartonnen wegwerp koffiebekers

Een lekker kopje koffie of thee. Waar u ook bent: of het nou in een werk- of een privésituatie is, wordt altijd gevraagd of u behoefte heeft aan een kopje koffie of thee. Wij Nederlanders kunnen niet zonder koffie of thee. Iedere ochtend één of meerdere kopjes koffie om wakker te worden en ’s middags gezellig met een lekker koekje. Koffie staat in ons land centraal aan gewoonte en gezelligheid. In uw zorginstelling komen veel mensen over de vloer. U moet er dan voor kunnen zorgen dat u voldoende materiaal heeft om koffie of thee in te serveren. Heeft u weleens aan wegwerp koffiebekers gedacht? In het uitgebreide assortiment van Abena hebben we wegwerp koffiebekers in verschillende materialen: kartonnen bekers en plastic bekers

onze producten

Koffiebekers voor iedere toepassing

Abena levert koffiebekers voor iedere toepassing. Wegwerp koffiebekers in diverse formaten, materialen en designs. En dat allemaal van een uitstekende kwaliteit. Bij ons bent u dus voor iedere gelegenheid verzekerd van wegwerp koffiebekers op maat. Bent u op zoek naar koffiebekers met uw eigen logo of tekst er op? Ook dat is bij ons geen enkel probleem.