Papierproducten

Papierproducten kunnen en mogen in geen enkele zorginstelling ontbreken. Bij Abena bent u aan het juiste adres voor een uitgebreid assortiment hygiëne papierproducten. Van wc-papier en papieren handdoekjes tot tissues en schoonmaakpapier. Onze papierproducten zijn van drie verschillende kwaliteiten: Nature, Classic en Excellent.

Van wc-papier tot papieren handdoeken en tissues

Papierproducten zijn verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten, met of zonder milieukeurmerk. Abena levert wc-papier, papieren handdoeken, tissues, hygiënepapier, houders voor hygiënepapier en poetspapier voor gebruik in instellingen.

Nature, Classic en Excellent

De papierproducten van Abena zijn onder te verdelen in drie kwaliteiten: Nature, Classic en Excellent. Van superzacht wc-papier tot de milieuvriendelijke variant Nature wc-papier. Voor de productie van de Nature en Classic papierproducten wordt gebruik gemaakt van gerecycled papier. Het papier voor de Nature producten wordt niet gebleekt, het papier voor de Classic producten wel. Voor de productie van Excellent papierproducten wordt enkel gebruik gemaakt van nieuw materiaal.

Abena’s assortiment papierproducten

Abena heeft een breed assortiment wc-papier, papieren doekjes voor op het toilet en papieren zakdoekjes en tissues. Onze papieren doekjes zijn verkrijgbaar in C-vouw en ZZ-vouw, 1 laags en 2 laags. Daarnaast hebben we ook toiletpapierhouders en houders voor papieren handdoeken in verschillende designs.