Gratis proefpakket aanvragen

Incontinentiemateriaal is er speciaal voor volwassenen met ongewild urineverlies. Er zijn incontinentiematerialen beschikbaar voor verschillende vormen van incontinentie en mate van urineverlies. Om zeker te weten welk incontinentiemateriaal geschikt is, is het mogelijk om gratis proefpakketten van incontinentieproducten te bestellen.

* U kunt maximaal twee producten selecteren. Proefpakketten van Abena worden niet verstuurd naar postbusadressen en het buitenland.
* Abri-Fix fixatiebroekjes zijn bedoeld voor de grotere inlegverbanden en kunnen alleen aangevraagd worden in combinatie met een Abri-San of een Abri-Man Special.

Proefpakketten voor zorgprofessionals

Zorgprofessionals kunnen voor het bestellen van gratis proefpakketten terecht in Mijn Account van Abena. Via Mijn Account kunt u proefpakketten aanvragen voor uw organisatie of rechtstreeks voor uw cliënten. Profiteer ook van de voordelen van Mijn Account door een login aan te vragen. Heeft u al een login? Klik dan hier.

ONZE PRODUCTEN

Proefpakketten van Abena

Hieronder vindt u het complete overzicht van de incontinentiematerialen die u als proefpakket bij Abena aan kunt vragen

 • Abri-flex-l1
  1 2 3 4 5 6 7 8 9

  Abri-Flex

  Discreet en superzacht absorberend broekje voor zwaar tot zeer zwaar urineverlies. Met lycra-elastieken voor een uitstekende pasvorm.

  Opties selecteren
 • Abri-pants-m

  Abri-Fix Pants

  Fijnmazig netbroekje van zacht, comfortabel en zeer elastisch materiaal. Met extra breed kruisgedeelte voor optimale fixatie.

  Opties selecteren
 • Abri-fix-pants-super-m

  Abri-Fix Pants Super

  Fijnmazig netbroekje van zacht, comfortabel en zeer elastisch materiaal. Met extra elastieken en extra breed kruisgedeelte voor optimale fixatie.

  Opties selecteren