Vacature Senior Marketeer

HBO/WO werk- en denkniveau
Ervaring: Offline en online marketing, uitstekend met content, social media en merkactivatie
Affiniteit met gezondheidszorg
Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wil jij het beste uit jezelf halen en houdt jouw creatieve brein nooit zijn/haar mond dicht? Zet jij graag je marketing kwaliteiten in om mensen écht gelukkiger te maken? Dat kan bij Abena in Boxmeer! Onze energieke marketing afdeling zoekt een creatieve Senior Marketeer.

Op verjaardagen vertellen dat je op de marketingafdeling werkt bij een producent van incontinentieluiers? Niet heel sexy. Maar dit verandert misschien als je er ook bij kan vertellen dat je het leven van ruim 1 miljoen Nederlanders écht verbetert. Jij maakt daadwerkelijk een verschil en staat daarmee achter de missie van Abena: cliënten en zorgprofessionals (een beetje) gelukkiger maken door te werken aan oplossingen voor betere zorg.

Wat doe je dan als Senior Marketeer bij Abena?

In deze functie ben jij dé expert op het gebied van marketing en houd jij je onder andere bezig met het bedenken en opzetten van online en offline campagnes. Je hebt een sturende rol en werkt mee aan het (door)ontwikkelen van online platform, waaronder www.abena.nl. Daarnaast ga je samen met je collega’s aan de slag met marketing automation en zoek je naar (social) mogelijkheden om het merk Abena verder te promoten.

Jij krijgt alle vrijheid en zelfstandigheid om de verschillende campagnes succesvol te laten verlopen. In brainstormsessies laat jij je creativiteit de vrije loop en ontstaan de meest toffe ideeën om de doelgroep te bereiken. Of het nu gaat om zorginstellingen en hun medewerkers, mantelzorgers van dementerenden of de ouders van een gehandicapt kind; jij weet ze aan te spreken via alle denkbare kanalen en maakt hun leven een stukje makkelijker.

Jouw persoonlijkheid:

Je vrienden en familie omschrijven jou als vindingrijk en authentiek. Jij bruist van de energie en zit vol met innovatie en originele ideeën. Met jouw positiviteit en enthousiasme weet jij anderen te motiveren en draagvlak te creëren. Je bent een zelfstarter en neemt het heft in handen, zonder de rest van het team uit het oog te verliezen.

Als marketeer bij Abena:

 • heb je je hart op de goede plek en wil je met jouw passie voor marketing een bijdrage leveren aan de maatschappij;
 • ken en begrijp je je doelgroep en weet je hoe je deze kunt bereiken;
 • ben je resultaatgericht, commercieel ingesteld en sta je nauw in contact met je collega’s van de afdeling Sales;
 • schrijf je vlot en spreek je de taal waarin wij content willen verspreiden;
 • bijt je je vast in de materie, houd je de actualiteiten bij en ben je altijd op zoek naar interessante aanknopingspunten voor PR-activiteiten.

Verder kan jij de onderstaande punten allemaal afvinken:

 • hbo/wo werk- en denkniveau;
 • kennis en ervaring in offline en online marketing is een must;
 • uitstekend met content, social media en merkactivatie;
 • affiniteit met gezondheidszorg;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

Wat wordt je geboden?

Werken op de marketingafdeling van Abena betekent het najagen van de missie. Daar krijgen wij veel energie van en als goed is jij ook. Abena is een werkgever die in ontwikkeling is en inspireert om te groeien, niet alleen qua omzet maar zeker ook op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Daarnaast hebben wij natuurlijk ook gewoon goede arbeidsvoorwaarden, zoals:

 • een fulltime job bij een zeer informele organisatie;
 • een mooi salaris met prestatiebonus;
 • 8% vakantietoeslag en 33 vrije dagen per jaar (26 vakantiedagen, 3¼ ATV dagen en 4 roostervrije dagen);
 • werktijden van 8-17 en op vrijdag van 8-15; want work/life balance is bij Abena heel belangrijk.

Over Abena

Abena is sinds 1953 een duurzame en toonaangevende Deense producent van incontinentiemateriaal en bijbehorende verzorgingsproducten. Inmiddels zijn we gevestigd in 55 landen en actief in 80 landen. Abena is nog altijd trots op hun Deense DNA. Denemarken is namelijk voorloper op het gebied van duurzaamheid, kent een zeer hoge kwaliteit gezondheidszorg en is één van de gelukkigste landen ter wereld. Dit zie je ook terug in onze producten. Zo wordt 95 procent van het productieafval hergebruikt en bevatten de producten het milieukeurmerk Nordic Ecologo.

Wat zeker noemenswaardig is: Abena is genomineerd voor de Zorginnovatieprijs 2018 met ons slim incontinentiemateriaal ‘de Abena Nova’, dat wij als eerste fabrikant ter wereld gelanceerd hebben (stemmen? www.zorginnovatieprijs.nl).

Ben je enthousiast geworden?

Reageer dan snel! Steamz ondersteunt Abena bij het werving en selectie traject. Je sollicitatie inclusief korte motivatie zien we graag tegemoet via onze website. Heb je nog vragen over Abena en/of de vacature? Neem dan contact op met Karlijn van Kessel via 06-42254862 of via karlijn@steamz.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.