IT Teamlead

– HBO/WO werk- en denkniveau op het gebied van Business Processen & IT
– Zelfstandig, georganiseerd en een uitstekende planner
– Sterke communicatieskills, zowel met developers als collega’s van verschillende afdelingen en MT
– Aantoonbare ervaring met het verbeteren en automatiseren van bedrijfsprocessen
– Ervaring met implementatie van nieuwe softwaresystemen (SAP implementatie is een pré)

Til jij onze IT organisatie naar een next level?

Ben jij de kartrekker voor de verdere professionalisering van onze IT systemen en processen? En haal jij hier energie uit?
Wij zijn op zoek naar een IT Teamlead die ervaring heeft met ERP implementaties, e-commerce & Business Intelligence.

Waar kom je te werken?

Bij de winnaar van de Zorginnovatieprijs én winnaar van de VWS challenge “Verpleeghuis van de Toekomst”.  Abena Nederland is onderdeel van de Abena Groep. Een Deens internationaal familiebedrijf dat actief is in meer dan 80 landen en telt circa 1.800 medewerkers. Abena is een innovatieve en toonaangevende fabrikant/leverancier van producten voor de zorg, zoals incontinentiemateriaal, babyluiers, huidverzorgingsproducten, medische disposables en facilitaire verbruiksartikelen. In Nederland zijn wij actief in de zorgmarkt en leveren wij kwaliteitsoplossingen voor cliënten in de thuiszorg, zorginstellingen en ziekenhuizen.

De Nederlandse organisatie is de laatste jaren sterk gegroeid en werkte vanuit historie met lokale systemen en processen. De sterke groei van ons bedrijf vraagt om verdere professionalisering en automatisering en vanuit Abena Global wordt One Abena geïmplementeerd. De aankomende jaren betekent dit de implementatie van SAP, PIM-Systeem, E-Commerce platform (B2B en B2C) en overige systemen ter verbetering van de business. Naast de globale systemen zijn er ook lokale systemen waarin Abena Nederland leading is. Abena is een open organisatie met een ‘hands-on’ mentaliteit en drive. De sfeer is informeel, er heerst een sterke teamgeest en de communicatielijnen tussen de afdelingen en management zijn kort.

Wat houdt de functie IT Teamlead in?  

In deze rol geef je leiding aan een klein team en werk je nauw samen met Global IT in Denemarken. De Nederlandse organisatie is de laatste jaren fors gegroeid en deze nieuwe rol is cruciaal om de volgende stap te zetten met betrekking tot het verbeteren van bedrijfsprocessen, automatisering van processen en implementatie van de nieuwe softwaresystemen.

Je rapporteert rechtstreeks aan de Managing Director en bent geheel verantwoordelijk voor het functioneren van de IT-omgeving in de Nederlandse organisatie. Hierbij ben je de drijvende kracht voor Business en IT-verbeterprojecten, maar je hebt ook hands-on mentaliteit en bent niet te beroerd om kleinere dagelijkse problemen op te lossen. Voor deze rol is het belangrijk dat je sterk bent in plannen en het succesvol beheren/ implementeren van projecten op het gebied van IT en Business Processen. Kennis en ervaring op dit gebied is een must. Daarnaast ben je in staat om complexe vragen om te zetten naar een transparante en heldere aanpak om meerwaarde voor de business te realiseren. Hierbij is het belangrijk dat je de organisatie en jouw team meekrijgt bij de implementatie.

Wie ben jij?

Voor deze functie zoeken wij iemand met een enthousiaste en open instelling die de brug is tussen IT en de overige afdelingen. Je bent nauwkeurig, analytisch, communicatief, gedreven, flexibel en stressbestendig.

Daarnaast:

– Beschik je over minimaal HBO/WO werk- en denkniveau op het gebied van Business Processen & IT;
– Ben je zelfstandig, georganiseerd en een uitstekende planner;
– Beschik je over sterke communicatieskills, zowel mondeling als schriftelijk. Je bent in staat om effectief te communiceren met developers, gebruikers op verschillende afdelingen en het management;
– Heb je ervaring met implementatie van nieuwe software-systemen (SAP implementatie is een pré);
– Heb je kennis van ERP-, CRM-, WMS-systemen en databases.

Wat heeft Abena jou te bieden?

Een uitdagende werkomgeving waarbij je de vrijheid krijgt om mee te denken en te bouwen aan de (verdere) professionalisering van de organisatie. Tevens biedt Abena een marktconform salaris o.b.v. 40,5 uur p.w. met bonuscomponent en een goed secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

Interesse? Stuur jouw CV en motivatie naar:

Robert Hagen
M: 31 6 2825 9717
T: +31 88 044 2000
E: Robert.hagen@sterksen.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.