Ervaren magazijnmedewerkers

– MBO 2/3 werk- en denkniveau
– Ervaring: minimaal 5 jaar werkervaring als magazijnmedewerker
– Hef- en/of reachtruckcertificaat
– Gezonde dosis zelfstandigheid

2019 Banner handtekening prijzen

Wil jij ons helpen om in deze bijzondere tijd onze klanten in de zorgsector op tijd de bestelde producten te beleveren? Heb jij die gezonde dosis zelfstandigheid om je werkzaamheden optimaal uit te voeren? Dat kan bij Abena in Heijen. Ons logistiek team is op zoek naar twee nieuwe collega’s die in eerste instantie het team in het magazijn tijdelijk kunnen komen versterken.

vacature-magazijn-medewerker

Een onmisbare schakel…

Op verjaardagen vertellen dat je in het magazijn van een producent van incontinentieluiers werkt? Niet heel sexy. Maar dat verandert als je er ook bij kan vertellen dat je het leven van ruim 1 miljoen Nederlanders écht verbetert. Jij maakt daadwerkelijk het verschil en staat daarmee achter de missie van Abena: cliënten en zorgprofessionals (een beetje) gelukkiger maken door te werken aan oplossingen voor betere zorg en in tijden waarin de wereld op z’n kop staat zorgen dat onze klanten hun bestellingen op tijd geleverd krijgen.

Wat ga je doen als magazijnmedewerker?

 • Als magazijnmedewerker ontvang-, controleer en verzend je goederen en retouren;
 • Aan de hand van picklijsten zorg je ervoor dat de goederen klaargezet worden voor de klanten en zorg je voor een correcte afwerking wanneer er sprake is van aanvullende klant specifieke wensen.
 • Je hebt nauw contact met je teamleider omtrent je werkzaamheden;
 • Je draagt zorg voor orde en netheid in het magazijn;
 • Je voert controlewerkzaamheden uit op ontvangen en uitgaande goederen;
 • Je ondersteunt je collega’s van de afdeling proefpakketten indien dit gewenst is.

Wat vragen wij van jou?

Jij gaat met goede energie naar je werk, want je vindt het oprecht leuk om ervoor te zorgen dat het hele proces rondom de logistiek succesvol verloopt. Hobbels op de weg zie jij als uitdagingen; jij denkt in oplossingen, kunt snel schakelen en bent stressbestendig. Daarnaast denk je graag mee over hoe dingen nog efficiënter en beter kunnen. (Jouw meedenken wordt bij Abena gewaardeerd!)

Daarnaast heb je:

 • Je beschikt minimaal over een MBO-2/3 werk- en denkniveau;
 • Je kunt omgaan met computers (Office) en hebt enige ervaring met WMS-systemen;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als Magazijnmedewerker;
 • Je beschikt over enige administratieve vaardigheden en een gezonde dosis zelfstandigheid;
 • Je vindt het leuk om mee te denken over verbeteringen om onze processen nog effectiever te maken;
 • Je beschikt over een hef- en/of reachtruckcertificaat of hebt aantoonbare ervaring.

Wat heeft Abena jou te bieden?

Werken in het logistieke centrum van Abena betekent het najagen van de missie. Daar krijgen wij veel energie van en als het goed is jij ook. Abena is een werkgever die in ontwikkeling is en inspireert om te groeien, niet alleen in omzet maar ook in persoonlijke ontwikkeling.

 

Wij bieden:

 • Vast salaris en 8% vakantietoeslag;
 • Goede secundaire voorwaarden en 26 vakantiedagen, 3¼ ATV-dagen en 4 roostervrije dagen bij een fulltime dienstverband.

Waar kom je te werken?

Abena Healthcare is onderdeel van de Abena Groep. Een Deens internationaal familiebedrijf dat hard aan de weg timmert om marktleider te worden. We zijn actief in meer dan 80 landen en met circa 1.900 medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zorgvragers en zorgverleners. Abena is dynamisch, innovatief, inspirerend en groeit sterk als producent en leverancier van producten voor incontinentie, babyverzorging, wassen & huidverzorging, infectiepreventie en facilitair.

Abena Re-Seller is onderdeel van de Abena Groep. Abena Re-Seller koopt wereldwijd disposable producten en levert deze tegen de beste prijs/kwaliteits-verhouding aan klanten. De belangrijkste productgroepen zijn disposable handschoenen, koffiebekers, afvalsystemen en overige facilitaire producten.

Enthousiast geworden?

Reageer dan snel! Je sollicitatie inclusief korte motivatie én cv kun je sturen naar Karl van Emmerik, k.vanemmerik@abena.nl . Heb je nog vragen over Abena en/of de vacature? Neem dan contact op met Karl van Emmerik, telefoonnummer: 0485 – 58 11 27.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.