Medewerker Order Entry

– MBO werk- en denkniveau
– Administratieve ervaring
– Ervaring op het gebied van orderverwerking is een pre
– Goede computervaardigheden
– Ervaring met ERP & CRM software
– Woonachtig in de omgeving van Boxmeer 

2019 Banner handtekening prijzen

Wil jij aan de slag bij een groeiende en innovatieve organisatie die mensen gelukkiger maakt? Een plek waar mensen met plezier naar het werk gaan en er veel positieve energie is om iedere dag de organisatie te verbeteren? Heb jij administratieve ervaring, ben je scherp, accuraat en energiek? Dan is Abena op zoek naar jou voor hun dynamische order entry afdeling in Boxmeer! Lees snel verder.

Een onmisbare schakel…

De missie van Abena is om mensen (een beetje) gelukkiger te maken. Dat doen we door te werken aan oplossingen voor betere zorg. Oplossingen die écht het verschil maken. Niet voor niets wonnen wij de Zorginnovatieprijs 2018 en de prijs voor ‘Verpleeghuizen van de toekomst’ van het ministerie van VWS in 2019.

Als Order Entry medewerker ben jij een cruciale en onmisbare schakel, want zonder jou en je collega’s komen de producten die besteld worden (zoals incontinentiemateriaal en beschermende kleding) nooit aan bij de zorginstellingen…

In de order-entry praktijk

Je start op en checkt de diverse ordersystemen en de mailbox. Je ziet de orders die verwerkt moeten worden en gaat dus snel aan de slag met de invoering en goedkeuring ervan in het systeem. Er zijn weinig klanten met standaard orders, dus als je denkt dat je deze functie met twee vingers in je neus en een druk op de knop kunt uitvoeren, dan heb je het mis 😉

Voorbeeld: klanten bestellen producten die geleverd moeten worden uit de verschillende magazijnen van Abena. Zo behoren producten bij Abena of bij Abena Re-Seller. Deze orders staan in verschillende programma’s. Voor jou geen probleem, want je schakelt moeiteloos tussen verschillende systemen. Producten komen vanuit het magazijn in Heijen, het hoofdkantoor in Denemarken of vanuit een externe partij.

Je blijft betrokken in het gehele proces; vanaf de bestelling tot de levering. Je wilt natuurlijk graag dat alles op tijd wordt geleverd, maar als dit door omstandigheden vertraging oploopt, stel je de klant er netjes van op de hoogte. En ben je creatief om oplossingen te zoeken.

Wat ga je doen als medewerker Order Entry?

 • Efficiënt en volledig verwerken van verkooporders tot aan aflevering bij de klant en het verwerken van eventuele retourorders.
 • Controleren, het juist verwerken en op tijd verzenden van de verkooporders.
 • Ingevoerde verkooporders controleren en bewaken.
 • Factureren van de verkooporders.
 • Klantcontact bij onjuiste of onvolledige verkooporders.
 • Je werkt nauw samen met de commerciële binnendienst en logistiek.
 • Je rapporteert aan de manager Customer Service en Sales Support.

Wat vragen wij van jou?

Jij gaat met goede energie naar je werk, want je vindt het oprecht leuk om ervoor te zorgen dat het hele proces rondom de verkooporders succesvol verloopt. Hobbels op de weg zie jij als uitdagingen; jij denkt in oplossingen, kunt snel schakelen en bent stressbestendig. Daarnaast denk je graag mee over hoe dingen nog efficiënter en beter kunnen. (Jouw meedenken wordt bij Abena gewaardeerd!)

Daarnaast heb je:

  • mbo werk- /denkniveau;
  • administratieve ervaring;
  • ervaring op het gebied van orderverwerking is een pre;
  • goede computervaardigheden;
  • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • ervaring met ERP & CRM software;
  • woon je op goed bereisbare afstand van Boxmeer.

Wat heeft Abena jou te bieden?

Een uitdagende werkomgeving waarbij je de vrijheid krijgt om mee te denken en te bouwen aan de (verdere) professionalisering van de organisatie. Tevens biedt Abena een marktconform salaris o.b.v. 40,5 uur p.w. met bonuscomponent en een goed secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

 • Een fulltime functie
 • Werktijden van 8 uur tot 17 uur en op vrijdag tot 15 uur; work/life balance is bij Abena belangrijk.
 • Een team van enthousiaste en behulpzame collega’s, waarin ruimte is voor eigen inbreng.
 • Abena groeit en inspireert om te groeien, niet alleen in omzet maar ook t.a.v. jouw persoonlijke groei.
 • 26 vakantiedagen, 3¼ ATV dagen en 4 roostervrije dagen op basis van een volledige werkweek.

Waar kom je te werken?

Abena Healthcare is onderdeel van de Abena Groep. Een Deens internationaal familiebedrijf dat hard aan de weg timmert om marktleider te worden. We zijn actief in meer dan 80 landen en met circa 1.800 medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zorgvragers en zorgverleners. Abena is dynamisch, innovatief, inspirerend en groeit sterk als producent en leverancier van producten voor incontinentie, babyverzorging, wassen & huidverzorging, infectiepreventie en facilitair.

Abena Re-Seller is onderdeel van de Abena Groep. Abena Re-Seller koopt wereldwijd disposable producten en levert deze tegen de beste prijs/kwaliteits-verhouding aan klanten. De belangrijkste productgroepen zijn disposable handschoenen, koffiebekers, afvalsystemen en overige facilitaire producten.

Interesse?

De sollicitatieprocedure loopt via Steamz. Stuur jouw CV en motivatie naar:

Gabie van Heuven
M: 31 6 422 548 62
E: gabie@steamz.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.