Product Management Support (32-40 uur Boxmeer)

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Enkele jaren relevante werkervaring;
 • Affiniteit met de gezondheidszorg;
 • Zeer bedreven in Excel;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
2019 Banner handtekening prijzen

Ben jij de supporter die we zoeken?

Wil jij het beste uit jezelf halen voor een betere gezondheidszorg? Zet jij graag jouw administratieve en organisatorische kwaliteiten in voor een mooi teamresultaat? Werk je accuraat en weet jij prioriteiten te stellen in hectische momenten? Dan is dit een vacature voor jou! De energieke marketingafdeling van Abena zoekt een Product Management Support.

productmanagement-support-hectiek-abena
productmanagement-support-enthousiast-abena

De uitdaging

Op verjaardagen vertellen dat je op de marketingafdeling werkt bij een bedrijf dat zich bezighoudt met producten voor de gezondheidszorg, zoals incontinentiemateriaal en onderzoekshandschoenen. Misschien niet heel sexy. Maar dit verandert wellicht als je er ook bij kan vertellen dat je het leven van cliënten en zorgprofessionals écht verbetert.

Jij maakt daadwerkelijk een verschil en staat daarmee achter de missie van Abena: cliënten en zorgprofessionals (een beetje) gelukkiger maken door te werken aan oplossingen voor betere zorg.

Een dag uit het leven van…

Binnen het marketingteam van Abena heb jij een belangrijke rol waarin je de drie Product Managers ondersteunt. Jij houdt je bezig met het beheren en onderhouden van artikelinformatie, het in- en extern communiceren van product- en assortimentswijzigingen en het optimaliseren van het assortiment. Je werkt kostprijsberekeningen uit en brengt samen met de Product Managers productconversies in kaart. Je voorziet het management van de maandelijkse marketingrapportages en je ondersteunt de Product Managers bij lanceringen van nieuwe producten. De producten van Abena worden zowel in de healthcare sector als daarbuiten verkocht.

 • Heb je je hart op de goede plek en wil je met jouw kennis en kunde een bijdrage leveren aan de maatschappij;
 • Ken en begrijp je de behoeften van de interne stakeholders en weet je hoe je deze kunt vervullen;
 • Je zorgt dat het materiaal tijdig aanwezig is en zorgt dat de techniek werkt;
 • Ben je resultaatgericht, commercieel ingesteld en sta je nauw in contact met je collega’s van de afdelingen sales, marketingcommunicatie en logistiek.

Een indruk krijgen van je werk op onze afdeling? Bekijk het filmpje hiernaast.

Wie ben jij?

Je vrienden en familie omschrijven jou als degene die zaken altijd tot in de puntjes heeft geregeld. Je werkt accuraat en haalt je voldoening uit het ontlasten van anderen. Je bent van nature nieuwsgierig en met jouw drive en enthousiasme durf je initiatief te nemen. Je bent een zelfstarter en neemt het heft in handen, zonder de rest van het team uit het oog te verliezen. Je vindt het leuk om met jouw support bij te dragen aan het teamresultaat.

Wat heeft Abena jou te bieden?

Werken op de marketingafdeling van Abena betekent het najagen van de missie om de zorg beter te maken. Daar krijgen zij veel energie van en als goed is jij ook. Abena is een werkgever die in ontwikkeling is en inspireert om te groeien, niet alleen qua omzet maar zeker ook op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Als nieuwe collega kom je terecht in een team van enthousiaste en betrokken collega’s.

Daarnaast hebben zij natuurlijk ook gewoon goede arbeidsvoorwaarden, zoals:

 • een fulltime (32 uur is bespreekbaar) job bij een zeer informele organisatie;
 • een mooi salaris met prestatiebonus;
 • 8% vakantietoeslag en 33 vrije dagen per jaar (26 vakantiedagen, 3¼ ATV dagen en 4 roostervrije dagen);
 • werktijden van 8-17 en op vrijdag van 8-15! (want work/life balance is bij Abena heel belangrijk).
Team-Marketing-Abena

Waar kom je te werken?

Abena is sinds 1953 een duurzame en toonaangevende Deense producent van incontinentiemateriaal en verzorgingsproducten. Inmiddels zijn ze gevestigd in 55 landen en actief in 80 landen. Abena is nog altijd trots op haar Deense DNA. Denemarken is namelijk voorloper op het gebied van duurzaamheid, kent een zeer hoge kwaliteit gezondheidszorg en is één van de gelukkigste landen ter wereld. Dit zie je ook terug in de producten van Abena. Zo wordt 95 procent van het productieafval hergebruikt en bevatten de producten het milieukeurmerk Nordic Ecolabel. Wat zeker noemenswaardig is: Abena heeft in 2018 de Zorginnovatieprijs gewonnen met hun slim incontinentiemateriaal ‘de Abena Nova’.

Enthousiast?

Reageer dan snel! Steamz ondersteunt Abena bij het wervings- en selectietraject. Je sollicitatie inclusief korte motivatie zien we graag tegemoet via deze vacaturepagina op de website van Steamz. Heb je nog vragen over Abena en/of de vacature? Neem dan contact op met Gabie van Heuven via 06-42254862 of via gabie@steamz.nl

productmanagement-support-enthousiast-abena

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.