Inleggers voor licht tot matig urineverlies

Abena Light is de oplossing voor incontinentie bij vrouwen. De inleggers van Abena bieden de beste bescherming voor licht tot matig urineverlies. Het inlegverband is discreet, houdt de nare geurtjes van urine tegen en beschermt de huid tegen huidproblemen.

De inleggers voor vrouwen van Abena zijn even klein als normaal maandverband, maar zijn speciaal ontwikkeld voor ongewild urineverlies. Abena Light inlegverband heeft een unieke TopDrylaag die urine razendsnel absorbeert en nare geurtjes tegenhoudt. Daardoor geven de inleggers de hele dag door een droog en fris gevoel. Samen met de ultrazachte binnenkant en de perfecte anatomische pasvorm draagt dit bij tot een super comfortabel gevoel.

Inlegverband met ademende folie

De maximaal ademende AirPlus folie van Abena Light inlegverband voor vrouwen zorgt er bovendien voor dat de huid beschermd blijft tegen huidirritatie. De speciale folie van de inleggers houdt urine tegen, maar laat warme lucht ontsnappen. Hierdoor gaat het inlegverband niet broeien en is de kans op huidirritatie minimaal. Alle inleggers van Abena zijn daarnaast voorzien van het Nordic Ecolabel en daarmee het duurzaamste alternatief in de markt.

Inleggers voor licht tot matig urineverlies

Het inlegverband van Abena is verkrijgbaar in verschillende maten en absorptieniveaus. Van enkele druppels tot flinke scheuten urineverlies.

 • Abena-light-mini-1

  Abena Light

  Anatomisch gevormde inlegger, geschikt voor licht tot matig urineverlies. Discreet en hygiënisch verpakt.

  Opties selecteren
 • Abri-san-premium-11

  Abri-San

  Anatomisch gevormd inlegverband met anti-lekrandjes en urine-verzadigingsindicator voor zwaar tot zeer zwaar urineverlies.

  Opties selecteren
 • Abena Kraamverband

  Het kraamverband van Abena biedt optimale bescherming in de eerste dagen na de bevalling.

  Opties selecteren
 • Abri-let-normal

  Abri-Let

  Anatomisch gevormde inlegger. Zeer geschikt als kraamverband maar ook te gebruiken als extra inlegger.

  Opties selecteren