Vacature: Accountmanager zorg

Vacature: Accountmanager zorg

Help jij als Accountmanager Zorg (32-40 uur) een innovatieve en vooruitstrevende zorgleverancier groeien?

Wil jij jouw commercieel talent graag inzetten om een bijdrage te leveren aan betere zorg? Ben je een ster in het aangaan van nieuwe relaties en beheers je de kunst om van nieuwe contacten warme relaties te maken door het delen van kennis en advies? Wil jij een belangrijke schakel worden bij een toonaangevende en prijswinnende zorgleverancier? Goed nieuws; Abena in Boxmeer heeft een plekje voor je vrij!

Bij Abena Healthcare draait alles om de zorg beter maken, voor zowel cliënten en zorgmedewerkers bij zorgorganisaties als cliënten die nog thuis wonen. Wij werken aan oplossingen die de zorg en de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Wat doe je als Accountmanager Zorg?

Als Accountmanager Zorg/Inside sales professional help jij de groeiambities van Abena te realiseren door nieuwe deuren te openen. Je verdiept je in jouw prospects en weet wat hen bezighoudt. Door jouw bestaande of opgedane kennis (met behulp van de eigen Abena Academy) van de uitdagingen/problematieken in de zorg ga je een inhoudelijk gesprek aan en geef je gedegen advies.

Je laat potentiële klanten inzien dat Abena oplossingen biedt voor hun uitdagingen in het zorgproces. Dit doe je binnen vier zorggebieden; continentiezorg, huidverzorging, infectiepreventie en facilitair. Samen met de betreffende regiomanager stem je het prospectplan en de activiteiten af zodat jullie weer een nieuwe klant kunnen verwelkomen.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Vol energie en met goede zin start je jouw dag. Je opent het CRM en bekijkt de meldingen: “Die ene mailing die Marketing heeft verstuurd heeft geleid tot een heleboel leads!” Je onderzoekt de warmste leads en kijkt waar kansen liggen om het gesprek aan te gaan. Welke Abena informatie hebben ze online bekeken en/of gedownload? Hoeveel mensen ontvangen zorg van deze organisaties? Op hun websites bekijk je hun jaarverslag, strategisch plan en focusgebieden. Je kijkt of er in het verleden al contact is geweest en belt met Regiomanager René om de laatste achtergrondinformatie af te stemmen.

Goed voorbereid is het nu tijd voor actie en besluit je telefonisch contact op te nemen. Je hebt geluk, gelijk de beslissingsbevoegde aan de lijn! Hij is bekend met Abena vanwege het slimme incontinentiemateriaal genaamd Nova dat mooie prijzen heeft gewonnen. Je achterhaalt de hulpvraag en voorziet hem van goed advies. Je achterhaalt ook wie zijn huidige leverancier is en tot wanneer deze samenwerking loopt. Je besluit samen om volgend kwartaal een call in te plannen maar voelt aan alles, dit contact is er klaar voor: samenwerken aan Grip op goede Zorg!”

Wat heeft Abena jou zoal te bieden?

 • Goed salaris van € 2.800 – € 3.500 (bruto per maand op basis van 40 uur) afhankelijk van je leeftijd en ervaring en een prestatiebonus.
 • Goede pensioenregeling.
 • 26 vakantiedagen, 3,25 atv-dagen en 4 roostervrije dagen op basis van fulltime dienstverband.
 • Uitdagende, commerciële en betekenisvolle rol van 32-40 uur met inhoud (focus op new business maar géén snelle handel).
 • Werken bij een groeiende organisatie met een onderscheidende werkwijze in de zorg.
 • Volop ontwikkelingsmogelijkheden door middel van cursussen, trainingen en opleidingen.
 • Alle ruimte om mee te denken over hoe Abena de kwaliteit van zorg kan verbeteren.
 • Een enthousiast, positief en gedreven team. Er heerst een familiegevoel waarin collega’s naar elkaars ideeën luisteren en elkaar waarderen.
 • Leuke teamuitjes.

Wie ben jij?

Jij bent enthousiast, leergierig, authentiek en hebt een gezonde dosis lef. Je gaat gesprekken niet uit de weg en hebt echte oprechte interesse in de ander. Je maakt snel een connectie en weet andere mee te nemen in jouw verhaal. Je bent empathisch, maar ook commercieel gedreven door oplossingen te bieden voor de uitdagingen die jouw contactpersoon ervaart.

Daarnaast beschik jij over:

 • hbo werk- en denkniveau;
 • minimaal 3 jaar werkervaring in een commerciële rol;
 • is het een voordeel als je uit de zorg komt of sterke affiniteit hebt met de zorg. Wanneer je geen kennis van de zorg hebt, weet je snel kennis op te doen en nieuwe informatie jezelf eigen te maken.

Waar ga je werken?

Abena is een Deens familiebedrijf. Dat merk je goed aan de persoonlijke betrokkenheid van onze medewerkers en de intrinsieke motivatie om bij te dragen aan de kwaliteit van zorg. Abena is opgericht in 1953 en inmiddels gegroeid tot een toonaangevende zorgleverancier in 55 landen waarbij duurzaamheid en innovatie belangrijk zijn. Zo verbeteren wij de zorg met Abena Nova (slim incontinentiemateriaal). Veel zorginstellingen maken gebruik van deze innovatie en we hebben hiervoor ook verschillende innovatieprijzen gewonnen.

Ook in de werksfeer ervaar je dat wij openstaan voor ontwikkeling en nieuwe technologieën. Collega’s luisteren aandachtig naar elkaars ideeën en ontvangen nieuwe medewerkers altijd met open armen. Je komt terecht in een ‘warm bad’.

Interesse? Wij leren je graag kennen!

Solliciteer direct met jouw cv en korte motivatie via het sollicitatieformulier of WhatsApp op de vacaturepagina van Steamz. Steamz ondersteunt Abena bij het werving & selectie traject. Een geschikte kandidaat komt direct in dienst bij Abena.

Heb je nog vragen over de vacature of organisatie? Stel ze gerust aan Fleur Slobbe via 06 3026 8379 of fleur@steamz.nl.