Vacature: Bijbaan marketing en communicatie

Vacature: Bijbaan marketing en communicatie

Een flexibele bijbaan voor 4-8 uur in de week

Sta jij te springen voor meer ervaring in het werkveld? Bij Abena zijn we op zoek naar een student die zijn/haar talent voor contentcreatie en tekstschrijven in de praktijk wil brengen. 

Wat ga je doen

Deze bijbaan is er niet zo maar één. Als student op de marketing & communicatie afdeling van Abena ga jij over de content van onze vier(!) platforms van Abena en Bambo Nature (ons babyverzorgingsmerk). Omdat we in de zorgbranche werken, is het fijn als je enige kennis, of interesse hebt in de zorg. Doordat we in deze specifieke branche werken, vergt het creëren van content vaak een extra verdiepingsslag. Hierdoor leer je veel over de zorg.

Wie we zoeken

We zoeken iemand die creatief is, weet hoe je schrijft en een tekst aanpast naar de juiste tone of voice en altijd met goede ideeën komt voor nieuwe content. Je bent een held in short-copy en weet in een paar zinnen de essentie neer te zetten. We vinden het prettig als je al wat verder in je studie bent, zodat je al een basis hebt op het gebied van marketing/communicatie.

Aantal uren

Het gaat om een flexibele bijbaan van 4-8 uur in de week. Een keer per week hebben we een vast moment waarop we de content bespreken. De rest van de week ben jij vrij je eigen uren te bepalen, vanuit huis of indien je dat prettig vindt vanuit kantoor. Perfect om te combineren dus met je studie.

Het team

Je komt te werken in een ontzettend gezellig marketingteam. Door onze snelle, gedreven en enthousiaste manier van werken omschrijven we onszelf ook wel als een ‘in-house’ marketingbureau, waarin iedereen zijn eigen expertise heeft. Klaar om jouw expertise aan ons team toe te voegen? Stuur je sollicatie naar k.dings@abena.nl en we laten je zo spoedig mogelijk weten of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

Ander talent?

Heb jij een speciaal talent in tekstschrijven, designen/fotografie of webdevelopment? Stuur dan een open sollicitatie, wij zijn altijd opzoek naar flexibele krachten.