Vacature: Manager Customer Service (MT)

Vacature: Manager Customer Service (MT)

Help jij als Manager Customer Service een innovatieve en vooruitstrevende zorgleverancier groeien?

Wil jij jouw klantgerichte, commerciële en leidinggevende kwaliteiten graag inzetten om een bijdrage te leveren aan betere zorg? Bruis je van de energie en weet jij andere op een positieve manier te coachen? En gaat jouw hart sneller kloppen van werken in een enthousiast team waar geen dag hetzelfde is? Dan is deze uitdaging als Manager Customer Service bij Abena in Boxmeer echt iets voor jou!

Bij Abena draait alles om de zorg beter maken, voor zowel cliënten en zorgmedewerkers bij zorgorganisaties als cliënten die nog thuis wonen. We bieden hiervoor kennis en vooruitstrevende oplossingen binnen vier zorggebieden: continentiezorg, huidverzorging, infectiepreventie en facilitair.

Wat is jouw uitdaging als Manager Customer Service (MT) ?

De afdeling Customer & Sales Support is het hart van Abena. Op deze plek komen processen van verschillende andere afdelingen samen, waaronder die van Sales (buitendienst), Marketing en Logistiek. Jij fungeert als cement tussen de afdelingen en stemt samen met je collega-managers de prioriteiten af. Jullie houden, ondanks de diverse belangen, dat ene gezamenlijke doel voor ogen: daadwerkelijk verschil maken voor de klanten en gebruikers.

Jouw afdeling bestaat uit vier teams, met in totaal 17 collega’s. Als hoofd van de afdeling zorg jij samen met jouw teams voor het zorgadvies, orderverwerking, klantgerichte en commerciële ondersteuning van bestaande klanten (binnendienst) en new business/prospectie. Je wordt hierbij ondersteund door een teamleider waar collega’s terecht kunnen voor o.a. operationele vragen.

Als lid van het MT lever je een belangrijke bijdrage aan het businessplan. Jij zorgt ervoor dat de afdeling (van origine service en ondersteunend gericht) ook een verantwoordelijke en proactieve rol gaat pakken in het commerciële proces. Je bent helder over de verwachtingen en de boodschap is: vandaag kan beter dan gisteren en morgen kan weer beter dan vandaag. Hierbij spelen processen en systemen natuurlijk ook een belangrijke rol, jij overziet het geheel en begrijpt de impact van een verandering.

Wie ben jij?

Jij bent een open, authentiek en ondernemend persoon. Jij bruist van energie, die je overbrengt op anderen. Bovendien help je jouw teamleden met zichzelf te ontwikkelen en te verbeteren. Jij staat stevig in je schoenen en kan met jouw positieve houding andere motiveren en draagvlak creëren. Verder ben jij resultaatgericht, commercieel ingesteld en ben je erop gebrand verwachtingen te overtreffen. Jij neemt mee:

 • hbo/wo werk- en denkniveau;
 • minimaal een aantal jaar ervaring met het managen van een klantgerichte en/of commerciële binnendienst afdeling.
 • affiniteit met CRM en ERP systemen (Abena werkt o.a met Salesforce);
 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat heeft Abena jou zoal te bieden?

 • Een uitdagende MT-rol van 36 tot 40 uur bij een groeiende organisatie met een onderscheidende werkwijze in de zorg.
 • Goed salaris afhankelijk van ervaring en capaciteiten, indicatie; 65K / 85K op jaarbasis (On Target Earnings).
 • Goede pensioenregeling.
 • 8% vakantietoeslag en 33 vrije dagen per jaar (26 vakantiedagen, 3¼ ATV dagen en 4 roostervrije dagen).
 • Werktijden van 8-17 en op vrijdag van 8-15; want work/life balance is belangrijk.
 • Volop ontwikkelingsmogelijkheden door middel van cursussen, trainingen en opleidingen.
 • Alle ruimte om mee te denken over hoe Abena de kwaliteit van zorg kan verbeteren.
 • Een enthousiast, positief en gedreven team. Er heerst een familiegevoel waarin collega’s naar elkaars ideeën luisteren en elkaar waarderen.

Waar ga je werken?

Abena is een Deens familiebedrijf. Dat merk je goed aan de persoonlijke betrokkenheid van medewerkers en de intrinsieke motivatie om bij te dragen aan de kwaliteit van zorg. Abena is opgericht in 1953 en inmiddels gegroeid tot een toonaangevende zorgleverancier in 55 landen waarbij duurzaamheid en innovatie belangrijk zijn. Zo verbetert Abena de zorg met Abena Nova (slim incontinentiemateriaal). Veel zorginstellingen maken gebruik van deze innovatie en ze hebben hiervoor ook verschillende innovatieprijzen gewonnen.

Ook in de werksfeer ervaar je dat Abena openstaat voor ontwikkeling en nieuwe technologieën. Collega’s luisteren aandachtig naar elkaars ideeën en ontvangen nieuwe medewerkers altijd met open armen. Je komt terecht in een ‘warm bad’.

Interesse? Wij leren je graag kennen!

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier of WhatsApp op de vacaturepagina van Steamz. Steamz ondersteunt Abena bij het werving & selectie traject. Een geschikte kandidaat komt direct in dienst bij Abena.
Heb je nog vragen over de vacature of organisatie? Neem dan gerust contact op met Bas van Hout via 06 4146 4544 of bas@steamz.nl.