Vacature: Manager Implementatie Zorg (36-40 uur)

Help jij als Manager Implementatie Zorg een innovatie en vooruitstrevende zorgleverancier naar een hoger niveau? 

Wil jij jouw ervaring op het gebied van innovatie en technologie graag inzetten om een bijdrage te leveren aan betere zorg? Is het geven van advies van verpleeghuizen helemaal jouw ding? En denk je graag mee over de kwaliteit en de strategie van Abena Nova? Dan is deze uitdaging bij Abena in Boxmeer écht iets voor jou!

Bij Abena draait alles om de zorg beter maken, voor zowel cliënten en zorgmedewerkers bij zorgorganisaties als cliënten die nog thuis wonen. Eén van de zorggebieden waar Abena zich op richt is continentiezorg: Abena Nova. 

Wat ga je doen als Manager Implementatie Zorg?

In deze afwisselende functie ben jij intern verantwoordelijk voor de kwaliteit van het implementatieplan. Je weet gemakkelijk de voordelen van Abena Nova te vertalen voor de zorg en het management. Dit doe je bijvoorbeeld door het maken en structureren van een business case. Ook ga je externe zorgteams en zorgverleners enthousiasmeren over de implementatie van nieuwe technieken. Hierbij benadruk je vooral de unieke waarde voor cliënten en zorgmedewerkers. 

Abena Nova gaat een volgende fase in. Dat geeft jou veel ruimte en vrijheid om mee te denken én mee te bouwen aan de verdere groei. Door technologie en data te vertalen creëer jij praktische informatie en effectieve tools voor de zorg. Hierbij is jouw input voor het internationale team van Abena Nova heel belangrijk voor toekomstige ontwikkelingen. Jij denkt mee over nieuwe producten en toepassingen van Abena Nova en helpt bij het opzetten en uitvoeren van veldtesten. 

In jouw functie ga je nauw samenwerken met regiomanagers, product specialisten en het product management. Daarnaast ondersteun je customer support bij het optimaliseren van geautomatiseerde systemen en de bijbehorende processen. Je schakelt met het ontwikkelteam in Denemarken en de Verenigde Staten om de gebruikerservaringen en  – wensen kenbaar te maken. Naast dat je veel samenwerkt met directe collega’s, adviseer en begeleid je ook klanten op het gebied van techniek en integratie.

 

Wie ben jij?

 • Jij bent enthousiast, gedreven en communicatief sterk;
 • Zowel op management- als operationeel niveau weet je mensen gemakkelijk mee te krijgen met nieuwe ideeën en ontwikkelingen;
 • Je beschikt over hbo/wo werk- en denkniveau;
 • Je beschikt over een afgeronde opleiding op het gebied van zorg en technologie;
 • Je hebt ervaring met de zorg binnen verpleeghuizen en/of verstandelijk beperkte zorg;
 • Je hebt ervaring met innovatie en borging van nieuwe technieken in de (langdurige) zorg. 

Wat heeft Abena jou zoal te bieden?

Abena is een werkgever die in ontwikkeling is en inspireert om te groeien, niet alleen in omzet maar ook in persoonlijke ontwikkeling.

Wij bieden:

 • Uitstekend salaris afhankelijk van je leeftijd en ervaring én een prestatiebonus.
 • 8% vakantietoeslag
 • Goede pensioenregeling
 • Auto, laptop en iPhone van de zaak
 • 26 vakantiedagen, 3,5 atv-dagen en 4 roostervrije dagen op basis van fulltime dienstverband. 
 • Een uitdagende, klantgerichte en betekenisvolle rol van 36-40 uur.
 • Werken bij een groeiende zorgorganisatie met een onderscheidende werkwijze.
 • Volop ontwikkelingsmogelijkheden door middel van cursussen, trainingen en opleidingen. 
 • Alle ruimte om mee te denken over hoe Abena de kwaliteit van zorg kan verbeteren.
 • Een enthousiast, positief en gedreven team. Op kantoor heerst een familiegevoel waarin collega’s naar elkaars ideeën luisteren en elkaar waarderen. 
 • Leuke teamuitjes. 

Waar ga je werken?

Abena is een Deens familiebedrijf. Dat merk je goed aan de persoonlijke betrokkenheid van medewerkers en de intrinsieke motivatie om bij te dragen aan de kwaliteit van zorg. Abena is opgericht in 1953 en inmiddels gegroeid tot een toonaangevende zorgleverancier in 55 landen waarbij duurzaamheid en innovatie belangrijk zijn. Ze bieden kennis en vooruitstrevende oplossingen binnen vier zorggebieden; continentiezorg, huidverzorging, infectiepreventie en facilitair. Zo verbetert Abena bijvoorbeeld de zorg met Abena Nova (slim incontinentiemateriaal). Veel zorginstellingen maken gebruik van deze innovatie en ze hebben hiervoor ook verschillende innovatieprijzen gewonnen. 

Ook in de werksfeer ervaar je dat Abena openstaat voor ontwikkeling en nieuwe technologieën. Collega’s luisteren aandachtig naar elkaars ideeën en ontvangen nieuwe medewerkers altijd met open armen. Je komt écht terecht in een ‘warm bad’. 

Ben jij enthousiast geworden?

Wij leren je graag kennen!

Solliciteer direct met jouw cv en korte motivatie via het sollicitatieformulier of WhatsApp op de vacaturepagina van Steamz. Steamz ondersteunt Abena bij het wervings- & selectietraject. Een geschikte kandidaat komt direct in dienst bij Abena. 

Heb je nog vragen over de vacature of organisatie? Stel ze gerust aan Sanne Verkerk via 06-51434482 of sanne@steamz.nl