Vacature: Order entry medewerker

Vacature: Order entry medewerker

Help jij als Order entry medewerker (32-40 uur) een innovatieve en vooruitstrevende zorgleverancier groeien?

Wat is je uitdaging als order entry medewerker (32-40 uur)?

Wil jij jouw administratieve kwaliteiten graag inzetten bij een groeiende en innovatieve organisatie die mensen gelukkiger maakt? Ga je graag met plezier naar je werk en voel jij je thuis in een omgeving waar veel positieve energie is om de organisatie te verbeteren? En lijkt het je leuk om een belangrijke schakel te worden bij een toonaangevende en prijswinnende zorgleverancier? Dan is deze uitdaging bij Abena in Boxmeer echt iets voor jou!  

Onze missie is om mensen gelukkiger te maken. Daarom zien we onszelf niet alleen als leverancier, maar als partner voor Grip op Goede Zorg. Samen met de zorg kijken we naar de uitdagingen die er zijn en zoeken we naar de oplossing die écht het verschil maakt. Dat doen we vanuit een gemeenschappelijk drijfveer die je terugziet bij iedere medewerker: Because we care. In 2018 werden we beloond met de Zorginnovatieprijs en de prijs voor ‘Verpleeghuizen van de toekomst’ van het ministerie van VWS in 2019. Deze prijzen wonnen we met de introductie van het eerste slimme incontinentiemateriaal in Nederland, Abena Nova.

Team orderverwerking

Als Order Entry medewerker ben jij een cruciale en onmisbare schakel, want zonder jou en je collega’s komen de producten die besteld worden (zoals incontinentiemateriaal en beschermende kleding) nooit aan bij de zorginstellingen.

Waar ga jij je mee bezig houden?

 • Verkooporders efficiënt en volledig verwerken tot aan aflevering bij de klant en eventuele retourorders verwerken.
 • Controleren van de verkooporders en zorgen dat ze op tijd worden verzonden.
 • Ingevoerde verkooporders controleren en bewaken.
 • Factureren van de verkooporders.
 • Klantcontact bij onjuiste of onvolledige verkooporders.
 • Nauw samenwerken met de commerciële binnendienst en logistiek. 

Hoe ziet jouw order entry functie eruit in de praktijk?

Je start op en checkt de diverse ordersystemen en de mailbox. Je ziet de orders die verwerkt moeten worden en gaat dus snel aan de slag met de invoering en goedkeuring ervan in het systeem. Er zijn weinig klanten met standaard orders, dus als je denkt dat je deze functie met twee vingers in je neus en een druk op de knop op de automatische piloot kunt uitvoeren, heb je het mis ;-). Dit maakt jouw functie zo leuk en afwisselend.

Voorbeeld: klanten bestellen producten die geleverd moeten worden uit verschillende magazijnen van Abena. Zo behoren producten bij Abena of bij Abena Re-Seller. Deze orders staan in verschillende programma’s. Voor jou geen probleem, want je schakelt moeiteloos tussen verschillende systemen. Producten komen vanuit het magazijn in Heijen, het hoofdkantoor in Denemarken en/of vanuit een externe partij.

Je blijft betrokken in het gehele proces; vanaf de bestelling tot de levering. Je wilt natuurlijk graag dat alles op tijd wordt geleverd, maar als dit door omstandigheden vertraging oploopt stel je de klant er netjes van op de hoogte. Je lost eventuele problemen creatief op. Tussendoor schakel je veel met collega’s en help je de klant bij vragen over de webshop. Hierdoor komt zowel jouw nauwkeurigheid als klantgerichtheid aan bod! 

Wat heeft Abena jou zoal te bieden?

 • Goed salaris van € 2.500 – € 3.100 (bruto per maand op basis van 40 uur) afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
 • Goede pensioenregeling.
 • 26 vakantiedagen, 3¼ atv-dagen en 4 roostervrije dagen op basis van een fulltime werkweek.
 • Een leuke functie van 32-40 uur (naar jouw wens).
 • Werktijden van 08:00 – 17:00 en op vrijdag tot 15:00. Work/life balance is bij Abena belangrijk.
 • Een team van enthousiaste en behulpzame collega’s waarin alle ruimte is voor eigen inbreng.
 • Abena groeit en inspireert om te groeien, niet alleen in omzet maar ook juist in jouw persoonlijke groei.

Wie ben jij?

Jij gaat met goede energie naar je werk, want je vindt het oprecht leuk om ervoor te zorgen dat het hele proces rondom de verkooporders succesvol verloopt. Hobbels op de weg zie jij als uitdagingen; jij denkt in oplossingen, kunt snel schakelen en bent stressbestendig. Daarnaast denk je graag mee over hoe dingen nog efficiënter en beter kunnen. Jouw meedenken wordt bij Abena gewaardeerd! 

Daarnaast beschik jij over:

 • Mbo werk- en denkniveau;
 • Ervaring (en handigheid) met verschillende computersystemen;
 • Ervaring op het gebied van orderverwerking is een pre;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal en daarnaast kun jij je ook uitdrukken in het Engels (dit hoeft niet vloeiend te zijn);
 • Woon je in de omgeving van Boxmeer.

Waar ga je werken?

Abena is een Deens familiebedrijf, opgericht in 1953. Inmiddels zijn ze met 1900 medewerkers actief in 85 landen. Abena is innovatief, inspirerend en richt zich op het verbeteren van de kwaliteit van de zorg. Abena groeit sterk als producent en leverancier van producten voor incontinentie, wassen, verzorging, infectiepreventie en facilitair. Je komt te werken in een groeiend en dynamisch bedrijf waar mensen centraal staan.

Abena Re-Seller is onderdeel van de Abena Groep. Abena Re-Seller koopt wereldwijd disposable producten en levert deze tegen de beste prijs/kwaliteits-verhouding aan klanten. De belangrijkste productgroepen zijn onderzoekshandschoenen, koffiebekers, afvalsystemen en overige facilitaire producten.

In de werksfeer ervaar je dat Abena openstaat voor ontwikkeling en nieuwe technologieën. Collega’s luisteren aandachtig naar elkaars ideeën en ontvangen nieuwe medewerkers altijd met open armen. Je komt terecht in een ‘warm bad’. 

Interesse? Wij leren je graag kennen!

Stuur jouw cv en motivatie naar Yeyko Morel-Room, teamcoördinator Customer & Sales Support.
Meer weten over de functie Order Entry medewerker? Neem gerust contact op met Yeyko: 06 82 74 95 72.