Vacature: Regiomanager Zorginstellingen Noord-West Nederland

Maak jij het verschil voor zorginstellingen?

Met innovatieve en originele ideeën de zorg een beetje beter maken. Commerciële kansen benutten om écht het verschil te maken voor zorginstellingen. Klinkt dit als iets waar jij blij van wordt en zie jij jezelf werken bij een innovatieve organisatie die de zorg verbetert met slim incontinentiemateriaal? Top! Kom dan werken als Regiomanager Zorginstellingen Noord-West Nederland bij Abena Healthcare!

Wat jij gaat doen als Regiomanager Zorginstellingen

Als Regiomanager bij Abena ga je aan de slag in regio Noord-West Nederland. Jij bent hét gezicht voor nieuwe en bestaande klanten zoals verpleeghuizen, ziekenhuizen en verstandelijk beperkten instellingen in jouw regio. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de acquisitie en omzet. Je bezoekt klanten en prospects om hen te adviseren en ondersteunen op het gebied van hoogwaardige en kostenefficiënte continentiezorg, huidverzorging-, infectiepreventie- en hygiëne-oplossingen. In jouw rol is het belangrijk dat je je verplaatst in jouw gesprekspartner (van inkopers tot innovatiemanagers). Door goede vragen te stellen en aandachtig te luisteren, weet je als geen ander wat zij écht nodig hebben en maak je gemakkelijk de vertaalslag naar een concreet verkoopadvies.

Daarnaast ben je bezig met...

Met wie je veel samenwerkt

Samen met jouw directe collega Theo (Productspecialist), Office Regiomanger Thijs en Zorgadviseur Ilse ben je verantwoordelijk voor deze regio. Daarnaast word je omringd door een gedreven team met drie andere Regiomanagers, vier Productspecialisten en de Facilitair Specialist. Je rapporteert aan de Manager Zorginstellingen. 

Jij herkent jezelf hierin

Jouw vrienden en familie omschrijven jou als vindingrijk, authentiek én ondernemend. Je bruist van de energie en zit vol met innovatieve en originele ideeën om de zorg een stukje beter te maken. Daarnaast kun je op verschillende niveaus communiceren, ben je commercieel ingesteld en heb je een grote passie voor verkoop. Jouw talent? De juiste vragen stellen aan de juiste mensen, op het juiste moment. Met jouw enthousiasme kun jij anderen gemakkelijk motiveren en stimuleren. Ook beschik je over een helicopterview, waardoor jij altijd het overzicht weet te bewaren.

Daarnaast:

Dit biedt Abena jou

Over Abena Healthcare

Abena is een Deens familiebedrijf – opgericht in 1953 – en inmiddels gegroeid tot een toonaangevende zorgleverancier in 85 landen. Abena is partner op het gebied van kwaliteit van zorg waarbij duurzaamheid en innovatie belangrijke drijfveren zijn. Het eerste slimme incontinentiemateriaal voor de dagelijkse praktijk, Abena Nova, is hier een goed voorbeeld van. Niet zo gek dus dat Abena al verschilende innovatieprijzen gewonnen heeft!

Wanneer je bij Abena aan de slag gaat, merk je gelijk de persoonlijke betrokkenheid van medewerkers en hun intrinsieke motivatie om bij te dragen aan de kwaliteit van zorg. Collega’s luisteren aandachtig naar elkaars ideeën en ontvangen nieuwe medewerkers altijd met open armen.  Je komt echt terecht in een ‘warm bad’. 

Interesse? Wij leren je graag kennen!

Solliciteer direct met jouw cv en korte motivatie via het sollicitatieformulier of WhatsApp op de vacaturepagina van Steamz. Steamz ondersteunt Abena bij het wervings- & selectietraject. Een geschikte kandidaat komt direct in dienst bij Abena. 

Heb je nog vragen over de vacature of organisatie? Stel ze gerust aan Fleur Kusters via 06 1825 8832 of f.kusters@steamz.nl