Vacature: Service Medewerker Buitendienst

Vacature: Service Medewerker Buitendienst (32-40 uur)

Maak jij de zorg een beetje beter?

Als Service Medewerker Buitendienst ga jij nieuwe en bestaande systemen installeren en onderhouden bij één van de koplopers op het gebied van digitale innovatie voor de gezondheidszorg. Jij bent veel onderweg naar zorglocaties om het slimme incontinentiemateriaal Abena Nova zo goed mogelijk in te zetten. Zo maak je de zorg écht een beetje beter. Ben jij klantvriendelijk, communicatief vaardig en wil je klanten graag verder helpen? Dan leren wij jou graag kennen!

Bij Abena draait alles om de zorg beter te maken, voor zowel cliënten en zorgmedewerkers bij zorgorganisaties als cliënten die nog thuis wonen. Eén van de zorggebieden waar Abena zicht op richt is continentiezorg. Abena Nova slim incontinentiemateriaal heeft zich bewezen en wordt door de zorg gezien als een zeer waardevolle innovatie om de kwaliteit van zorg te verbeteren en zorgmedewerkers te ontlasten. 

Jouw uitdaging

Abena Nova is volop in ontwikkeling. Jouw functie als Service Medewerker Buitendienst is dus essentieel voor het laten slagen van Abena Nova pilots en opschaling. Jouw uitdaging? Samen met jouw collega’s nieuwe en bestaande Abena Nova systemen installeren én onderhouden. Hierbij ondersteun je klanten en zorgmedewerkers op locatie of op afstand en overleg je met jouw collega op kantoor in Boxmeer. Natuurlijk leer je in jouw inwerktraject alles wat je moet weten over het slimme incontinentiemateriaal. Geen zorgen; het is geen technisch complex product, dus als je handig bent met apparaten heb je het snel onder de knie.

Wat ga je doen als Service Medewerker Buitendienst?

Als Service Medewerker Buitendienst heb je heel afwisselend werk, waarbij geen week hetzelfde is. De ene dag ben je op pad om een scan te doen op locatie bij bijvoorbeeld een oudereninstelling of verstandelijk beperkten zorginstelling. De andere dag werk je vanuit huis en ben je bezig met de voorbereiding van projecten, waarbij je zorgt dat de bestellingen zijn gedaan en je administratie tiptop in orde is. Natuurlijk zorg je ervoor dat je goed inspeelt op onverwachte wijzigingen door vooraf een efficiënte planning te maken.

Daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor vragen van klanten via Whatsapp, e-mail of telefoon. Jij zorgt ervoor dat knelpunten worden opgelost en indien nodig documentatie en handleidingen worden bijgesteld. Hierbij probeer je problemen uiteraard zo snel én zo goed mogelijk op afstand op te lossen. Lukt dit niet? Dan ga je de volgende dag gelijk langs!

Ook communiceer je in deze rol met de Nova IT afdeling in Denemarken of Nederland over gebruikersproblemen. Natuurlijk denk je ook graag mee over het verbeteren van processen en klantervaring. Jij bent als het ware de ogen en oren van Abena.

Wat heeft Abena jou zoal te bieden?

  • Een goed startsalaris van € 2.600 – € 3.100 (bruto per maand op basis van 40 uur), afhankelijk van je leeftijd en ervaring;
  • Bonus- en pensioenregeling.
  • 8% vakantietoeslag en 33 vrije dagen per jaar (26 vakantiedagen, 3¼ ATV dagen en 4 roostervrije dagen).
  • Laptop, mobiel én auto van de zaak (ook voor privégebruik), maar ook een thuiswerkvergoeding voor internet.
  • Een flexibele en betekenisvolle functie voor 32-40 uur bij een  bij een informele organisatie die bezig is om de beste werkgever van Nederland te worden!

Wie ben jij?

Je bent klantvriendelijk en zet jouw communicatieve vaardigheden graag in om klanten écht verder te helpen. De zorg een beetje beter maken? Jij wilt niets liever! Je werkt gestructureerd, zorgt altijd voor een kloppende administratie en bent handig met mobiele apparaten. Ook kun je goed omgaan met een flexibele dag- en weekplanning en hierin improviseren. Daarnaast vind je het geen probleem om veel onderweg te zijn om zorglocaties te bezoeken. Even gezellig een praatje maken met een bewoner geeft jou dan ook veel voldoening.

 

Verder herken jij jezelf in de volgende punten:

  • je wilt graag een belangrijke bijdrage leveren aan betere zorg;
  • je bent handig met mobiele apparaten en de instellingen daarvan. Je hoeft zeker geen techneut te zijn, maar wat technische basiskennis is mooi meegenomen;
  • je bent bij voorkeur woonachtig in West-Nederland.

Waar ga je werken?

Abena is een Deens familiebedrijf – opgericht in 1953 – en inmiddels gegroeid tot een toonaangevende zorgleverancier in 85 landen. Abena is partner op het gebied van kwaliteit van zorg waarbij duurzaamheid en innovatie belangrijke drijfveren zijn. Abena Nova het eerste slimme incontinentiemateriaal voor dagelijks gebruik, is hiervan een mooi voorbeeld. Niet zo gek dus dat wij al verschillende innovatieprijzen gewonnen hebben!

Wanneer je bij ons aan de slag gaat, merk je gelijk de persoonlijke betrokkenheid van je collega’s en hun intrinsieke motivatie om bij te dragen aan de kwaliteit van zorg. Wij luisteren aandachtig naar elkaars ideeën en ontvangen nieuwe medewerkers altijd met open armen. Je komt echt terecht in een ‘warm bad’ van ongeveer 75 collega’s in Nederland.

Interesse? Wij leren je graag kennen!

Solliciteer direct met jouw cv en korte motivatie via het sollicitatieformulier of WhatsApp op de vacaturepagina van Steamz. Steamz ondersteunt Abena bij het werving & selectie traject. Een geschikte kandidaat komt direct in dienst bij Abena. 

Heb je nog vragen over de vacature of organisatie? Stel ze gerust aan Fleur Slobbe via 06 3026 8379 of fleur@steamz.nl.