Werken bij Abena

Werken bij Abena is werken voor een innovatief, snel groeiend en duurzaam bedrijf met hart voor de zorg. Wij werken aan oplossingen die de zorg en de kwaliteit van leven van mensen verbeteren. Zo willen we (een beetje) bijdragen aan het geluk van mensen. Wil jij ook bijdragen aan het geluk van mensen? Reageer op een vacature of stuur je open sollicitatie (motivatie en CV) naar info@abena.nl.

Vacatures

Accountmanager schoonmaak | Abena Re-Seller

Ben jij als Accountmanager op zoek naar een uitdagende sales-functie bij een dynamische, innovatieve en snelgroeiende organisatie? Creëer jij je eigen commerciële kansen en heb je ruime ervaring in het verkopen van schoonmaakproducten op groothandelsniveau? Dan ben jij de Accountmanager waar wij naar op zoek zijn! Bekijk hier de vacature.

Accountmanager Voedingsindustrie | Abena Re-Seller

Ben jij als Accountmanager op zoek naar een uitdagende sales-functie bij een dynamische, innovatieve en snelgroeiende organisatie? Creëer jij je eigen commerciële kansen en heb je ruime ervaring in het verkopen van beschermende kleding in het segment voedingsmiddelenindustrie? Dan ben jij de Accountmanager waar wij naar op zoek zijn! Bekijk hier de vacature.