Kom in contact

Kunnen we je helpen?

Persoonlijk advies. Daar staan wij voor. Wij snappen als geen ander dat het kiezen van een incontinentieproduct, huidverzorgingsproduct of een product voor persoonlijke bescherming lastig is. Of dat je een vraag hebt over de vergoeding door je zorgverzekeraar. Onze Zorgadviseurs Vera, Miranda en Anita helpen je hier graag mee. Neem contact met ze op. Zij zijn van maandag tot en met donderdag telefonisch bereikbaar tussen 08.00 en 17.00 uur en op vrijdag van 08.00 tot 15.00 uur. Ook voor vragen over een dienst of je bestelling neem je contact op met onze Zorgadviseurs.

Je kunt ook je gegevens achterlaten via onderstaand formulier. Wij nemen dan snel contact met je op.

Verwacht je dat jouw vraag door meer mensen is gesteld? Kijk dan op de pagina met veelgestelde vragen. Daar vind je alle vragen die we vaker binnenkrijgen, inclusief de antwoorden uiteraard.

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over uw bestelling, levering van uw bestelling of wilt u iets anders weten? Bekijk dan eerst onze veelgestelde vragen pagina.  Lees meer

Bestelinformatie

Bestellen in de Abena Webshop werkt snel en eenvoudig. In slechts enkele stappen bepaalt u welke producten u wilt bestellen.  Lees meer

Persoonlijk advies

Hulp nodig?

advies team hulp bij continentieproblemen oplossingen

Bel ons voor een persoonlijk advies: maandag-donderdag van 08:00 en 17:00 en op vrijdag van 08:00 tot 15:00.
Of stuur een e-mail naar support@abena.nl.

Bel ons

0485 58 11 50

E-mail ons

support@abena.nl

Retourneren

Wanneer u uw bestelling wilt retourneren, proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Hier vind u alle informatie over de procedures en voorwaarden bij retourzendingen.

Algemene voorwaarden

In de algemene voorwaarden leest u welke regels er zijn verbonden aan een aankoop in de Abena Webshop. Onze Algemene Voorwaarden komen overeen met de neutrale Algemene Voorwaarden van Thuiswinkel Waarborg, hét keurmerk voor webwinkels in Nederland.

Werken bij Abena

Werken bij een innovatief, snel groeiend en duurzaam bedrijf met hart voor de zorg? Bekijk onze vacatures.
Loading
Geen producten in je winkelwagen