Abena Adviesteam

Kunnen we u helpen?

De mensen van het Abena Adviesteam helpen u graag bij uw keuze voor het juiste product. Ook voor vragen over uw bestelling zitten onze medewerkers voor u klaar.

Het Abena Adviesteam is iedere werkdag bereikbaar tussen 8.00 uur en 17.00 uur (vrijdag van 8.00 tot 15.00 uur). Ons telefoonnummer is 0485 58 11 50, uiteraard kunt u ook een mail sturen naar support@abena.nl. Wij proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

[one-half-first]

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over uw bestelling, levering van uw bestelling of wilt u iets anders weten? Bekijk dan eerst onze veelgestelde vragen pagina.  Lees meer

[/one-half-first]
[one-half]

Bestelinformatie

Bestellen in de Abena Webshop werkt snel en eenvoudig. In slechts enkele stappen bepaalt u welke producten u wilt bestellen.  Lees meer

[/one-half][clearfix]

 

[one-half-first]

Klachten

Ook als u niet tevreden bent, proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Lees meer voor alle informatie over de procedures en voorwaarden bij klachten.

[/one-half-first]
[one-half]

Retourneren

Wanneer u uw bestelling wilt retourneren, proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Hier vind u alle informatie over de procedures en voorwaarden bij retourzendingen.
[/one-half][clearfix]

[one-half-first]

Algemene voorwaarden

In de algemene voorwaarden leest u welke regels er zijn verbonden aan een aankoop in de Abena Webshop. Onze Algemene Voorwaarden komen overeen met de neutrale Algemene Voorwaarden van Thuiswinkel Waarborg, hét keurmerk voor webwinkels in Nederland.

[/one-half-first]
[one-half]