Retourprocedure

Retourprocedure Abena webshop

U heeft als klant het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst ongeopend zonder opgave van reden te annuleren. Voor een snelle en correcte afhandeling van uw retour verzoeken wij u altijd eerst contact op te nemen met het Abena Adviesteam voor het verkrijgen van een retournummer. Het Abena Adviesteam is bereikbaar op het telefoonnummer 0485 58 11 50. Wij geven u graag uitleg over de vervolgstappen. Retourneren is gratis.

Belangrijk bij het retourneren van product(en) is het volgende:

  1. Vul het retourformulier volledig in
  2. Stuur een kopie van uw pakbon of bestelbevestiging mee
  3. Stuur uw bestelling in originele staat retour
  4. Maak gebruik van een gedegen (originele) verpakking om de producten te retourneren
  5. Sluit uw contactgegevens bij (naam, telefoonnummer en e-mailadres)
  6. Bewaar het afgiftebewijs wat u ontvangt van PostNL

 

Belangrijk: zonder retournummer wordt uw verzoek niet in behandeling genomen

U heeft na annulering 14 dagen om uw product(en) retour te sturen.

Terugbetaling

Zodra wij de zending retour hebben ontvangen in de staat waarin u het geleverd heeft gekregen, zullen wij ervoor zorg dragen dat het volledige orderbedrag plus verzendkosten indien het een bestelling in Nederland betreft terugstorten. Indien het een bestelling naar België betreft wordt alleen het order bedrag geretourneerd. De kosten om het pakket terug te sturen zijn voor eigen rekening. Het terugstorten wordt binnen 14 werkdagen uitgevoerd.

Heeft u nog andere vragen?

Vind snel zelf u antwoord bij de Veelgestelde vragen. Uiteraard mag u ons ook altijd bellen of mailen. Van maandag tot en met donderdag van 8:00 tot 17:00 uur en op vrijdag van 8:00 tot 15:00 uur zijn we te bereiken op het telefoonnummer +31(0)485 58 11 50 of per e-mail via info@abena.nl