Retourprocedure

Retourprocedure Abena webshop

Je hebt als klant het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst ongeopend zonder opgave van reden te annuleren. Voor een snelle en correcte afhandeling van jouw retour verzoeken wij je altijd eerst contact op te nemen met het Abena Adviesteam voor het verkrijgen van een retournummer. Het Abena Adviesteam is bereikbaar op het telefoonnummer 0485 58 11 50. Wij geven je graag uitleg over de vervolgstappen. Retourneren is gratis.

Belangrijk bij het retourneren van product(en) is het volgende:

  1. Vul het retourformulier volledig in
  2. Stuur een kopie van jouw pakbon of bestelbevestiging mee
  3. Stuur jouw bestelling in originele staat retour
  4. Maak gebruik van een gedegen (originele) verpakking om de producten te retourneren
  5. Sluit jouw contactgegevens bij (naam, telefoonnummer en e-mailadres)
  6. Bewaar het afgiftebewijs wat je ontvangt van PostNL

Belangrijk: zonder retournummer wordt jouw verzoek niet in behandeling genomen

U heeft na annulering 14 dagen om uw product(en) retour te sturen.

Terugbetaling

Zodra wij de zending retour hebben ontvangen in de staat waarin je het geleverd hebt gekregen, zullen wij ervoor zorg dragen dat het volledige orderbedrag plus verzendkosten indien het een bestelling in Nederland betreft terugstorten. Indien het een bestelling naar België betreft wordt alleen het order bedrag geretourneerd. De kosten om het pakket terug te sturen zijn voor eigen rekening. Het terugstorten wordt binnen 14 werkdagen uitgevoerd.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben om mijn bestelling in ontvangst te nemen?

Onze pakketten worden bezorgd door PostNL. Wanneer je niet thuis bent op het moment van levering, wordt het pakket naar het dichtstbijzijnde afhaalpunt gebracht. Je hebt dan één week de tijd om het pakket op te halen. Haal je het pakket niet (op tijd) bij het afhaalpunt op, dan wordt de bestelling automatisch teruggestuurd naar ons. Zodra wij het pakket als retour hebben ontvangen en verwerkt, betalen we binnen 14 werkdagen het orderbedrag terug. Wil je het artikel alsnog hebben, dan kun je dit zelf opnieuw bestellen.

Heb je nog andere vragen?

Vind snel zelf jouw antwoord bij de Veelgestelde vragen. Uiteraard mag je ons ook altijd bellen of mailen. Van maandag tot en met donderdag van 8:00 tot 17:00 uur en op vrijdag van 8:00 tot 15:00 uur zijn we te bereiken op het telefoonnummer +31(0)485 58 11 50 of per e-mail via support@abena.nl