Consument 

Zoek hier
Generic filters
Exact matches only
Zoek hier
Generic filters
Exact matches only
Zoek hier
Generic filters
Exact matches only
Menu

Compleet overzicht van alle producten

Incontinentie

Met het juiste incontinentiemateriaal heb je meer grip op je leven met ongewenst urine en/of ontlastingsverlies. Het juiste incontinentiemateriaal kiezen is heel persoonlijk. Ben je man, vrouw of kind? Hoe zelfstandig of mobiel ben je? Heb je een actieve of een passieve leefstijl? Iemand met hetzelfde profiel in dezelfde levensfase kan toch een voorkeur hebben voor een ander product. We helpen je graag met het maken van een keuze. Zodat jouw ideale oplossing aansluit bij jouw situatie.  

Hieronder tref je de verschillende soorten incontinentiemateriaal aan: inleggers, broekjes, slips en slips met een heupband. Met Abena maak je een bewuste keuze voor comfortabele en huidvriendelijke kwaliteitsproducten én het milieu.

Huidverzorging

De huid draagt bij aan de algehele gezondheid en daarmee aan het geluk en welzijn van mensen. Huidverzorging staat niet op zich, maar is een samenspel van veel factoren. Dehuid heeft een barrièrefunctie en beschermt het lichaam tegen uitdroging en invloeden van buitenaf.

Bij Abena helpen we je graag oprecht de beste hulp te bieden bij de verzorging van de huid. Onze producten bevatten geen kleurstoffen, parfum of andere onnodige ingrediënten. We adviseren je bij de keuze van het juiste product en de toepassing ervan. Een rode huid of huidirritatie zijn met behulp van onze producten verleden tijd.

Bescherming

Infecties kunnen een grote impact hebben op het leven van mensen. Bij Abena helpen we je graag om verspreiding van infecties te voorkomen. Door bijvoorbeeld onze kennis te delen, je alert te maken op de overdracht van ziekteverwekkers en de juiste maatregelen te nemen. Maar ook door oprecht de beste hulp te bieden bij de keuze van de juiste producten en de toepassing daarvan. Bekijk hieronder alle beschermingsproducten voor handen, gezicht en lichaam.

Ons kenniscentrum

Bij Abena bieden we de professionele hulp bij jouw dagelijkse verzorging en bescherming. In ons kenniscentrum lees je alles over de oorzaken en oplossingen bij incontinentie, krijg je tips voor de juiste huidverzorging en lees je alles over het beschermen tegen infecties.

Zorgprofessional? Bezoek onze site voor professionals