Proefpakketten

Proefpakket aanvragen

Incontinentiemateriaal is er voor mannen, vrouwen en kinderen met ongewenst verlies van urine en/of ontlasting. Er zijn incontinentiematerialen beschikbaar voor verschillende vormen van incontinentie en mate van urineverlies of ontlastingsverlies. Het vinden van het juiste product kan een lastige keuze zijn. Daarom kan het helpen om het product eerst te proberen via een proefpakket.

Proefpakketten stellen wij gratis ter beschikking. Wij vragen enkel een kleine bijdrage in de verzendkosten van €1,-.

Hieronder tref je het complete overzicht van de incontinentiematerialen die je als proefpakket bij Abena kunt bestellen. Indien je vragen hebt over de keuze van het juiste proefpakket, kun je ons ook bellen  0485 – 34 34 44

Ben je zorgprofessional?

Zorgprofessionals kunnen voor het bestellen van gratis proefpakketten terecht in Mijn Account van Abena. Via Mijn Account kun je proefpakketten aanvragen voor jouw organisatie of rechtstreeks voor jouw cliënten.

Profiteer ook van de voordelen van Mijn Account door een login aan te vragen. Heb je al een login en ben je ingelogd? Klik dan hier.

Ons kenniscentrum

Bij Abena bieden we professionele hulp bij jouw dagelijkse verzorging en bescherming. In ons kenniscentrum lees je alles over de oorzaken en oplossingen bij incontinentie, krijg je tips voor de juiste huidverzorging en persoonlijke hygiëne.