Gratis proefpakket aanvragen

Incontinentiemateriaal is er speciaal voor volwassenen met ongewild urineverlies. Er zijn incontinentiematerialen beschikbaar voor verschillende vormen van incontinentie en mate van urineverlies. Om zeker te weten welk incontinentiemateriaal geschikt is, is het mogelijk om gratis proefpakketten van incontinentieproducten te bestellen.

* U kunt maximaal twee producten selecteren. Proefpakketten van Abena worden niet verstuurd naar postbusadressen en het buitenland.
* Abri-Fix fixatiebroekjes zijn bedoeld voor de grotere inlegverbanden en kunnen alleen aangevraagd worden in combinatie met een Abri-San of een Abri-Man Special.

Proefpakketten van Abena

Hieronder vindt u het complete overzicht van de incontinentiematerialen die u als proefpakket bij Abena aan kunt vragen

Bent u een zorgprofessional?

Zorgprofessionals kunnen voor het bestellen van gratis proefpakketten terecht in Mijn Account van Abena. Via Mijn Account kunt u proefpakketten aanvragen voor uw organisatie of rechtstreeks voor uw cliënten. Profiteer ook van de voordelen van Mijn Account door een login aan te vragen. Heeft u al een login en bent u ingelogd? Klik dan hier.

 • Abena-light-mini-1

  Abena Light

  Anatomisch gevormde inlegger, geschikt voor licht tot matig urineverlies. Discreet en hygiënisch verpakt.

  Opties selecteren
 • Abena-man-formula-0

  Abena Man

  Inlegverband voor mannen met licht tot matig urineverlies. Voorzien van een hechtstrip voor een goede fixatie in het ondergoed.

  Opties selecteren
 • Abri-man-special

  Abri-Man

  Anatomisch gevormd inlegverband voor mannen met zeer zwaar urineverlies. Met anti-lekrandjes en urine-verzadigingsindicator.

  Opties selecteren
 • Abri-san-premium-11

  Abri-San

  Anatomisch gevormd inlegverband met anti-lekrandjes en urine-verzadigingsindicator voor zwaar tot zeer zwaar urineverlies.

  Opties selecteren
 • Abena-pants-l0-1

  Abena Pants

  Discreet en superzacht absorberend broekje voor matig urineverlies. Met lycra-elastieken en urine-verzadigingsindicator.

  Opties selecteren
 • Abri-flex-l1

  Abri-Flex

  Discreet en superzacht absorberend broekje voor zwaar tot zeer zwaar urineverlies. Met lycra-elastieken voor een uitstekende pasvorm.

  Opties selecteren
 • Abri-form-s4

  Abri-Form

  Incontinentieslip met hersluitbare tapes voor zwaar tot zeer zwaar urineverlies. Met anti-lekrandjes en urine-verzadigingsindicator.

  Opties selecteren
 • Abri-let-normal

  Abri-Let

  Anatomisch gevormde inlegger. Zeer geschikt als kraamverband maar ook te gebruiken als extra inlegger.

  Opties selecteren
 • Abri-form-junior_1

  Abri-Form Junior

  Incontinentieslip met hersluitbare tapes voor zwaar tot zeer zwaar urineverlies. Met anti-lekrandjes en urine-verzadigingsindicator.

  In winkelmand
 • Abri-pants-m

  Abri-Fix Pants

  Fijnmazig netbroekje van zacht, comfortabel en zeer elastisch materiaal. Met extra breed kruisgedeelte voor optimale fixatie.

  Opties selecteren
 • Abri-fix-pants-super-m

  Abri-Fix Pants Super

  Fijnmazig netbroekje van zacht, comfortabel en zeer elastisch materiaal. Met extra elastieken en extra breed kruisgedeelte voor optimale fixatie.

  Opties selecteren
 • Abri-wing-premium-s3

  Abri-Wing

  Eéndelige slip met heupbandsluiting voor zwaar tot zeer zwaar urineverlies. Met anti-lekrandjes en urineverzadingingsindicator.

  Opties selecteren

Onze incontinentie proefpakketten zijn helemaal gratis te bestellen. Let wel, per bestelling kunt u slechts 2 producten selecteren.

Om er zeker van te zijn dat u het juiste incontinentiemateriaal kiest, kun u een gratis proefpakket aanvragen. Let bij het samenstellen van dit proefpakket onder andere op hoeveelheid urineverlies en de (pas)vorm van het incontinentiemateriaal. Komt u er niet uit? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Dat wordt door een gespecialiseerd zorgverlener in combinatie met uw zorgverzekeraar bepaald. Neem contact op met een zorgverlener wanneer u vragen hierover heeft. Tip: wees in een adviesgesprek niet te bescheiden over uw persoonlijke situatie. Alleen als u open en eerlijk bent, kan een zorgverlener goed bepalen welk product en welke aantallen bij uw persoonlijke situatie past.

Wij begrijpen dat discretie erg belangrijk is voor u, daarom versturen wij al onze producten in een blanco verpakking (zonder reclame of logo’s etc). Bij ontvangst wordt u gevraagd om te tekenen.