Abena Adviesteam 0485 58 11 50

Gratis proefpakket aanvragen

Via onderstaand formulier kunt u een gratis proefpakket van onze incontinentiematerialen aanvragen. Weet u niet welk product het meest geschikt is voor u of heeft u andere vragen? Neem contact op met onze deskundige medewerkers van het Abena Adviesteam.

Proefpakketten volwassen luiers

Incontinentiemateriaal of luiers voor volwassenen is er speciaal voor volwassenen met ongewild urineverlies. Er zijn luiers beschikbaar voor verschillende vormen van incontinentie en mate van urineverlies. Om zeker te weten welk incontinentiemateriaal geschikt is, is het mogelijk om het gratis proefpakketten van luiers te bestellen.

Proefpakketten voor zorgprofessionals

Zorgprofessionals kunnen voor het bestellen van gratis proefpakketten terecht in MijnZorgportaal. Via MijnZorgportaal kunt u proefpakketten aanvragen voor uw organisatie of rechtstreeks voor uw cliënten. Profiteer ook van de voordelen van MijnZorgportaal door een login aan te vragen.

* U kunt maximaal drie producten selecteren. Proefpakketten van Abena worden niet verstuurd naar postbusadressen en het buitenland.

* Abri-Fix fixatiebroekjes zijn bedoeld voor de grotere inlegverbanden en kunnen alleen besteld worden in combinatie met een Abri-San of een Abri-Man Special.

ABENA Proclaimer
Akkerdistel 2a Privacy Beleid
5831 PJ Boxmeer Algemene voorwaarden
(0485) 34 34 44 Retourneren webshop
info@abena.nl  

 

Onze healthcare concepten:

Productos para Incontinencia