Consument 

Ga naar zorgprofessional
Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
Menu

Over Abena

Oprecht de beste hulp bij incontinentie, huidverzorging en persoonlijke bescherming.

Bij Abena willen we dagelijks het verschil maken in het leven van mensen. Dat doen we door oplossingen te bieden die de kwaliteit van leven van mensen verbeteren. Voor mannen, vrouwen, kinderen, baby’s, maar ook voor mantelzorgers die dag in en uit voor anderen klaarstaan. De gezondheid van mens en milieu staat altijd centraal in alles wat we doen.

Inhoudsopgave

Onze drijfveren

Because we care. Onze belangrijkste drijfveer. Wij willen de beste zorg bieden aan jou als consument. Dat doen we door het leveren van hoogwaardige verzorgings- en beschermingsproducten en het bieden van professioneel advies. Op het gebied van incontinentie, huidverzorging en persoonlijke bescherming. Onze missie is het bijdragen aan een gezonde toekomst voor mens en milieu. 

Hoe het begon

De geschiedenis van Abena gaat terug tot het jaar 1953. Vanuit de Zuid-Deense stad Aabenraa is Abena uitgegroeid tot een multinational en één van de marktleiders op het gebied van hoogwaardige producten en oplossingen voor de zorg. 

Deense roots

Bij Abena zijn we trots op onze Deense afkomst. Denemarken is een van de voorlopers op het gebied van duurzaamheid, kent een zeer hoge kwaliteit gezondheidszorg en is één van de gelukkigste landen ter wereld. 

Innovatief familiebedrijf

Ondanks onze groei blijven we met beide benen op de grond. Als familiebedrijf zijn we koersvast. We hebben een gezonde financiële positie en zijn niet beursgenoteerd. Wij werken voor onze klanten en eindgebruikers, niet voor aandeelhouders.

Specialist in persoonlijke verzorging en bescherming

We zijn specialist in dagelijkse verzorging en beschermingsmiddelen. Al meer dan 25 jaar leveren wij incontinentie- en huidverzorgingsproducten aan zorginstellingen en thuiszorgorganisaties. We kennen de problemen van onze eindgebruikers en gaan ver om deze om te lossen. Veiligheid staat altijd voorop. Daarom zijn al onze producten op huidvriendelijke en milieurvriendelijke wijze geproduceerd. Onderschreven door onze milieu- en kwaliteitskeurmerken zoals het Nordic Swan Ecolabel, FSC keurmerk en ISO certificeringen. 

Van de meest milieuvriendelijke babyluiers tot de veiligste verzorgend wassen washandjes en mondneusmaskers. En van speciaal fixatieondergoed tot plus-size incontinentieproducten. Geen ander merk heeft zo’n breed pakket aan persoonlijke verzorgingsproducten en beschermingsmiddelen. Abena heeft producten voor jong en oud, dik en dun, lang en kort, mobiel en niet-mobiel. Kortom: wij zijn er voor jou.

Werken bij Abena

Werken bij een innovatief, snel groeiend en duurzaam bedrijf met hart voor de zorg? Bekijk onze vacatures.

Relevante onderwerpen

Privacy

Lees meer

Algemene voorwaarden

Lees meer

Disclaimer

Lees meer
Abena webshop bestelinformatie

Bestelinformatie

Lees meer
duurzaamheid nordic ecolabel

Nordic Swan Ecolabel

Lees meer
milieu en mensen hulp zorg

Mens en milieu

Lees meer
klantenservice

Klantenservice

Lees meer
vragen faq abena

Veelgestelde vragen

Lees meer
verkrijgbaarheid abena winkels

Verkrijgbaarheid

Lees meer