Consument 

Generic filters
Exact matches only

Consument

Generic filters
Exact matches only
Menu

Vacature: Accountmanager binnendienst

Vacature: Accountmanager binnendienst

Help jij als Accountmanager binnendienst (32-40 uur) een innovatieve en vooruitstrevende zorgleverancier groeien?

Als commerciële, klantgerichte en ondernemende professional lever jij een bijdrage aan betere zorg. Jouw proactieve houding inzetten om verkopen vanuit de binnendienst naar een hoger niveau te tillen. Gezamenlijke verantwoordelijkheid staat bij jou voorop om klanten zo goed mogelijk te ondersteunen. Wil je aan de slag bij een innovatieve speler, met een grote focus op kwaliteit? Top! Want Abena in Boxmeer is op zoek naar een Accountmanager binnendienst!

Bij Abena Healthcare draait alles om de zorg beter maken, voor zowel cliënten en zorgmedewerkers bij zorgorganisaties als cliënten die nog thuis wonen. ‘Because we care!” Wij bieden hiervoor kennis en vooruitstrevende oplossingen binnen vier zorggebieden; continentiezorg, huidverzorging, infectiepreventie en facilitair.

Wat doe je als Accountmanager binnendienst?

Als Accountmanager binnendienst til je sales naar een hoger niveau door kansen te zien en nieuwe producten onder de aandacht te brengen bij bestaande klanten. Jouw klantenportefeuille bestaat uit ziekenhuizen, verpleeghuizen en thuiszorgorganisaties. Jij staat altijd klaar om klanten te ontzorgen maar voegt ook ongevraagd waarde toe. Als eerste aanspreekpunt voor klantvragen, bijvoorbeeld over prijzen of facturen, speel je proactief in op kansen die zich voordoen. Zie je na een klantanalyse mogelijkheden om de business bij klanten te laten groeien of zijn er signalen dat de omzet stagneert? Jij bespreekt dit gelijk met de Accountmanager buitendienst en maakt samen een actieplan! 

Impactvolle klantenservice en proactieve ondersteuning; dat kenmerkt de binnendienst. De kansen die er nog liggen? Een meer commerciële insteek in de gedeelde verantwoordelijkheid voor klanten waarbij jij ook ideeën initieert. Je komt terecht in een team met 3 andere Accountmanagers in de binnendienst. Daarin zijn jullie allen verantwoordelijk voor de klanten die in jullie eigen regio vallen, er zijn namelijk vier Regioteams. Binnen jouw Regio Team werk je veel samen met de Accountmanager buitendienst, zorgspecialist, Inside Sales en zorgadviseur. 

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Vol positieve energie zien jouw collega’s je het kantoor binnenstappen. Je hebt vandaag een belangrijke digitale afspraak gepland met de grootste zorgorganisatie in jouw regio. De afgelopen maanden heb je er voor gezorgd dat alles bij hun op rolletjes liep. Door het goede contact ben je in gesprek gegaan met inkoop en de facilitair manager over nieuwe mogelijkheden.

Tijdens je afspraak ben je oprecht geïnteresseerd in de oplossingen die zij zoeken voor hun problemen. Door jouw enthousiasme en kennis heb je de klant weten te interesseren voor de oplossingen die Abena kan bieden en hoe je hun kunt ontzorgen. Samen met jouw regiomanager collega stem je de opzet van de offerte af die jij daarna opstelt en verstuurt naar de klant.

Een week later ontvang je een telefoontje. De klant is onder de indruk van jouw snelheid, aanpak en dat je écht een oplossing hebt geboden voor hun problemen en geeft akkoord op de offerte. Jij zorgt ervoor dat de juiste prijzen in het bestelsysteem staan en informeert de betrokken afdelingen bij de klant. Aan het einde van de dag heb je alles goed verwerkt in het CRM-systeem zodat deze klant optimaal bediend blijft worden.

Wat heeft Abena jou zoal te bieden?

  • Goed salaris van € 2.800 – € 3.500 (bruto per maand op basis van 40 uur) afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Ook is er een jaarlijkse prestatiebonus.
  • 8% vakantietoeslag en 33 vrije dagen per jaar (op fulltime basis), waarvan 26 vakantie-, 3¼ atv- en 4 roostervrije dagen.
  • Uitdagende, klantgerichte en betekenisvolle rol van 32-40 uur bij een groeiende organisatie met een onderscheidende werkwijze in de zorg.
  • Werktijden van 08:00-17:00 uur, met uitzondering van de vrijdagen; dan geniet je om 15:00 uur al van jouw welverdiende weekend!
  • Veel ontwikkelingsmogelijkheden door middel van cursussen, trainingen en opleidingen.
  • Een enthousiast, positief en gedreven team. Er heerst een familiegevoel waarin collega’s naar elkaars ideeën luisteren en elkaar waarderen.

Dit neem je mee:

Je bent enthousiast, authentiek en hebt een gezonde dosis lef. Met klanten in gesprek gaan om een doel te bereiken en daarbij de juiste vragen stellen, is voor jou vanzelfsprekend. Verantwoordelijkheid nemen voor het behalen van een gezamenlijk doel is jouw motto; één team, één taak! Dankzij jouw empathie en klantgerichtheid voeg je een persoonlijke touch toe aan elk gesprek. Je bent gedreven om commerciële successen te behalen door passende oplossingen te bieden voor elke uitdaging die je tegenkomt. Daarnaast behoud je het overzicht in een dynamische omgeving vol afwisseling in taken.

Daarnaast beschik jij over:

  • hbo werk- en denkniveau;
  • minimaal 3 jaar werkervaring in een commerciële en/of klantgerichte rol waarbij je verantwoordelijk was voor een eigen klantenportefeuille/klantenbestand (B2B);
  • affiniteit met CRM- en ERP systemen (Abene werkt o.a. met Salesforce en gaat met SAP werken);
  • Heb je een gezonde drive om jouw steentje bij te dragen in de zorg.

Waar ga je werken?

Abena is een Deens familiebedrijf. Dat merk je goed aan de persoonlijke betrokkenheid van medewerkers en de intrinsieke motivatie om bij te dragen aan de kwaliteit van zorg. Abena is opgericht in 1953 en inmiddels gegroeid tot een toonaangevende zorgleverancier in 90 landen waarbij duurzaamheid en innovatie belangrijk zijn. Zo verbetert Abena de zorg met Abena Nova (slim incontinentiemateriaal). Veel zorginstellingen maken gebruik van deze innovatie en we hebben hiervoor ook verschillende innovatieprijzen gewonnen.
De kernwaarden van Abena lopen als een rode draad door ons bedrijf. Ook medewerkers herkennen zich hierin meteen: namelijk verantwoordelijkheid, drive, positief kritisch, authentiek en eigenzinnig én sympathieke bravoure. Abena staat altijd open voor ontwikkeling en nieuwe technologieën. Zo luisteren collega’s aandachtig naar elkaars ideeën en ontvangen wij nieuwe medewerkers altijd met open armen. Je komt echt terecht in een ‘warm bad’. Dat ga je vanzelf merken als je langsgaat voor een kopje koffie!
Interesse? Wij leren je graag kennen!

Interesse? Wij leren je graag kennen!

Solliciteer direct met jouw cv en korte motivatie via het sollicitatieformulier of WhatsApp op de vacaturepagina van Steamz. Steamz ondersteunt Abena bij het werving & selectie traject. Een geschikte kandidaat komt direct in dienst bij Abena.

Heb je nog vragen over de vacature of organisatie? Stel ze gerust aan Fleur Slobbe via 06 3026 8379 of fleur@steamz.nl.