Abri-Soft Washable

Wasbare onderleggers zijn een duurzaam alternatief voor wegwerponderleggers. De wasbare absorberende onderleggers van Abena kunnen tot wel 300 keer worden gewassen (maximaal 95 graden) en zijn hierdoor zeer duurzaam in gebruik. De Abri-Soft Washable is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten.

De wasbare onderleggers van Abena zijn zowel verkrijgbaar met als zonder handvaten. Deze worden gebruikt bij het verschuiven van mensen die zelf moeilijk kunnen bewegen. Bijvoorbeeld in geval van een verlamming of zwakke ledenmaten. Daarnaast heeft Abena wasbare onderleggers met instopstroken in het assortiment, speciaal voor mensen die veelvuldig draaien en keren in bed. Dit komt veel voor bij mensen met dementie of een beperking.

Washable onderleggers en het milieu

De washable onderleggers van Abena zijn goed voor het milieu. Door de onderleggers op hoge temperatuur te wassen, worden ziekteverwekkers vernietigd en is de kans op kruisbesmetting minimaal. Vooral bij langdurige zorg zijn wasbare onderleggers zeer geschikt, zoals in verpleeghuizen of instellingen voor mensen met een beperking. In sommige gevallen komen de wasbare onderleggers in aanmerking voor een vergoeding. Vraag hiervoor naar de voorwaarde van de zorgverzekeraar.

onze producten

Abri-Soft wasbare onderleggers

De Abri-Soft Washable is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten en wel tot 300 keer wasbaar.

  • Abri-Soft-wasbare-onderlegger-bescherming-matras Abena

    Abri-Soft Wasbaar

    Superzachte wasbare onderlegger in verschillende varianten. Tot 100 keer wasbaar duurzaam alternatief voor wegwerponderlegger.

    Opties selecteren