Abri-Soft wegwerp onderleggers

De wegwerp- & matrasonderleggers en matrasbeschermers van Abena zijn er in verschillende soorten, kwaliteiten en absorptieniveaus. Dankzij het unieke diamantpatroon van de Abri-Soft onderleggers wordt de vloeistof verspreid en snel opgenomen. Dit zorgt voor een extra droog en zacht gevoel.

Wegwerponderleggers zijn met name geschikt voor mensen die tijdelijk behoefte hebben aan extra bescherming. Bijvoorbeeld bij vloedverlies als gevolg van een medische ingreep of wanneer mensen een nacht in een vreemd bed slapen (vakantie, weekend weg etc.) en behoefte hebben aan extra zekerheid. Abri-Soft disposable matrasonderleggers en matrasbeschermers zijn goedkoper dan wasbare onderleggers en hoeven niet te worden uitgewassen. De onderleggers zijn zowel geschikt voor in bed (onder het matras) als in een (rol)stoel.

Soorten wegwerp- & matrasonderleggers

De wegwerp- & matrasonderleggers van Abena zijn er in verschillende soorten en maten. Zo is er een inlegger met instopstroken voor mensen die veelvuldig draaien en keren in bed, een inlegger met maximaal absorptiecapaciteit en een klassieke variant. Uniek is de Abri-Soft Premium, de eerste ademende onderlegger in de markt. De Abri-Soft Premium beschermt tegen urine- of vochtverlies, maar zorgt er tegelijkertijd voor dat de warme lucht kan ontsnappen en dat de huid gezond blijft.

 • Abena-abri-soft-premium

  Abri-Soft Premium

  Unieke maximaal ademende wegwerponderlegger voor een optimale huidconditie en een schoon en droog gevoel. De beste onderlegger van Abena.

  Opties selecteren
 • Abri-soft-classic-60-60

  Abri-Soft Classic

  Zachte wegwerponderlegger van uitstekende kwaliteit ter bescherming van het matras, met diamantpatroon voor snelle absorptie.

  Opties selecteren
 • abri-soft-excellent-onderlegger-product

  Abri-Soft Excellent

  Zachte wegwerponderlegger voor maximale absorptie. Met diamantpatroon voor snelle verspreiding en absorptie van vocht.

  Opties selecteren
 • 254114 abena onderlegger

  Abri-Soft met instopstroken

  Zachte wegwerponderlegger van hoge kwaliteit met handige instopstroken voor extra fixatie bij veelvuldig draaien.

  Opties selecteren
 • Abri-soft-basic-60-60

  Abri-Soft Basic

  Voordelige wegwerponderlegger voor bescherming van het matras. Met diamantpatroon voor snelle verspreiding en absorptie van vocht.

  Opties selecteren