Abena webshop: professionele producten voor thuis

Incontinentie

Incontinentiemateriaal

Met het juiste incontinentiemateriaal heb je meer grip op je leven met ongewenst urine en/of ontlastingsverlies. Het juiste incontinentiemateriaal kiezen is heel persoonlijk. Ben je man, vrouw of kind? Hoe zelfstandig of mobiel ben je? Heb je een actieve of een passieve leefstijl? Iemand met hetzelfde profiel in dezelfde levensfase kan toch een voorkeur hebben voor een ander product. We helpen je graag met het maken van een keuze. Zodat jouw ideale oplossing aansluit bij jouw situatie. Hulp nodig bij het kiezen? Lees meer over hoe je het juiste incontinentiemateriaal kiest.

Hierboven tref je de verschillende soorten incontinentiemateriaal aan: inleggers, broekjes, slips en slips met een heupband. Met Abena maak je een bewuste keuze voor comfortabele en huidvriendelijke kwaliteitsproducten én het milieu.

Bescherming, Reiniging & Hygiëne

Infecties kunnen een grote impact hebben op het leven van mensen. Bij Abena helpen we je graag om verspreiding van infecties te voorkomen. Door bijvoorbeeld onze kennis te delen, je alert te maken op de overdracht van ziekteverwekkers en de juiste maatregelen te nemen. Maar ook door oprecht de beste hulp te bieden bij de keuze van de juiste producten en de toepassing daarvan. Abena biedt beschermings- reinigings- en hygiëneproducten voor jezelf, én voor je omgeving. 

Voor jezelf

Alles wat je nodig hebt om jezelf te beschermen tegen infeciets en andere ziekteverwekkers. Denk aan zelftesten, mondneusmaskers en handdesinfectie. Wij leveren onze producten al meer dan 25 jaar aan de zorg. Nu zijn deze producten ook beschikbaar voor thuis. Daarmee kies je voor kwaliteit, huidvriendelijkheid én voor het milieu. 

Voor de omgeving

De reiniginsmiddelen van Abena onderscheiden zich op het gebied van duurzaamheid. Zonder in te boeten op effectiviteit. De producten zijn geproduceerd met een minimale belasting op het milieu. Dit wordt onderschreven door de diverse keurmerken, zoals het Nordic Swan ecolabel, EU-ecololabel en het Cradle-To-Cradle certificaat. Daarbij zijn diverse producten 100% biologisch afbreekbaar.

Vaak betekent beter voor het milieu ook beter voor de huid en daarmee minder huidirritatie. Bovendien zijn onze producten geschikt voor de professionele schoonmaak. Een belangrijke voorwaarde voor professionele reinigingsmiddelen, is dat veelvuldig gebruik niet moet leiden tot gezondheidsklachten. Daarom maak je met de reinigingsmiddelen van Abena een bewuste keuze voor mens én milieu.

Huidverzorging

De huid draagt bij aan de algehele gezondheid en daarmee aan het geluk en welzijn van mensen. De huid heeft een barrièrefunctie en beschermt het lichaam tegen uitdroging en invloeden van buitenaf. Het is daarom belangrijk de huid goed te reinigen, beschermen en hydrateren. Abena biedt professionele huidverzorgingsproducten voor thuis. Huidvriendelijk, zonder onnodige toevoegingen en geproduceerd met oog voor het milieu.

Bij Abena helpen we je graag oprecht de beste hulp te bieden bij de verzorging van de huid. Onze producten bevatten geen kleurstoffen, parfum of andere onnodige ingrediënten. We adviseren je bij de keuze van het juiste product en de toepassing ervan. Een rode huid of huidirritatie zijn met behulp van onze producten verleden tijd.

Ons kenniscentrum

Bij ABENA bieden we professionele hulp bij jouw dagelijkse verzorging en bescherming. In ons kenniscentrum lees je alles over de oorzaken en oplossingen bij incontinentie, krijg je tips voor de juiste huidverzorging en persoonlijke hygiëne.a

Geen producten in je winkelwagen