Fixatieondergoed voor de perfecte pasvorm

De Abena Light inleggers en Abri-San producten kunnen in normaal ondergoed worden gedragen, maar er is ook speciaal fixatieondergoed beschikbaar om het incontinentiemateriaal nog beter aan te laten sluiten. Dit zorgt voor een optimale bescherming tegen lekkages.

Fixatieondergoed heeft een breder kruisgedeelte dan normaal ondergoed, waardoor het absorberend incontinentiemateriaal nog beter op het lichaam aansluit en de kans op lekkages verkleint. De fixatiebroekjes zijn gemaakt van speciaal elastisch katoen voor optimaal draagcomfort. Het fixatie incontinentie ondergoed van Abena is er in verschillende soorten en voor zowel vrouwen als mannen. Met een indicatie van de huisarts komen de fixatiebroekjes in aanmerking voor een vergoeding van de zorgverzekeraar.

Uitwasbare fixatiebroekjes

De fixatiebroekjes of netbroekjes zijn uitwasbaar en kunnen daardoor meerdere keren worden gebruikt. Er is fixatieondergoed gemaakt van extra huidvriendelijke microvezels, met en zonder pijpjes en als hemd en broekje in één. De bodystocking is speciaal fixatieondergoed met ritssluitingen op de schouders en in het kruisgedeelte om te voorkomen dat mensen met dementie of een beperking aan het incontinentiemateriaal gaan plukken of trekken.

Fixatie broekjes en incontinentie ondergoed

Er zijn verschillende soorten fixatieondergoed. De juiste keuze hangt af van het gebruikte incontinentiemateriaal.

 • Abri-fix-cotton-met-pijpjes

  Abri-Fix Cotton met pijpjes

  Aansluitend ondergoed met pijpjes en extra breed kruisgedeelte voor goede fixatie van inlegverbanden. Hoge kwaliteit elastische katoen.

  Opties selecteren
 • bodystocking plukpak

  Abri-Fix Bodystocking

  Bodystocking met mouwen en pijpen voor fixatie van incontinentiemateriaal, zeer effectief tegen plukgedrag.

  Opties selecteren
 • Abri-fix-cotton-s

  Abri-Fix Cotton

  Aansluitend ondergoed met extra breed kruisgedeelte voor goede fixatie van inlegverbanden. Hoge kwaliteit elastische katoen.

  Opties selecteren
 • Abri-pants-m

  Abri-Fix Pants

  Fijnmazig netbroekje van zacht, comfortabel en zeer elastisch materiaal. Met extra breed kruisgedeelte voor optimale fixatie.

  Opties selecteren
 • Abri-fix-pants-super-m

  Abri-Fix Pants Super

  Fijnmazig netbroekje van zacht, comfortabel en zeer elastisch materiaal. Met extra elastieken en extra breed kruisgedeelte voor optimale fixatie.

  Opties selecteren