Absorberende broekjes voor ongewild urineverlies

Abena heeft speciale incontinentiebroekjes voor mannen en vrouwen met ongewild urineverlies. De absorberende broekjes zijn onder meer ideaal voor actieve mensen en bij nachtelijk gebruik. Incontinentiebroekjes van Abena zijn er voor matig tot zeer zwaar urineverlies.

De absorberende incontinentiebroekjes van Abena voelen dankzij de zachte non-woven binnenkant en perfect pasvorm aan als normaal ondergoed. Bovendien gaan ze net zo makkelijk aan en uit. Incontinentiebroekjes zijn daardoor zeer geschikt voor mensen die een actief leven leiden, veel onderweg zijn of regelmatig gaan sporten. Dankzij de pants kunnen mensen zorgeloos op pad zonder angst voor lekkages en nare geurtjes. De broekjes van Abena geven de hele dag door een droog en fris gevoel.

Super absorberend en maximaal ademend

De unieke TopDrylaag van de incontinentiebroekjes zorgt voor een snelle opname van urine. Hierdoor voelt het broekje droog en fris aan.  Daarnaast zijn de absorberende broekjes van Abena voorzien van maximaal ademende AirPlus folie die optimale bescherming biedt tegen ongewild urineverlies, maar tegelijkertijd zorgt dat de huid kan ademen. Dit voorkomt een broeierig gevoel en verkleint het risico op huidirritatie tot een minimum.

Incontinentiebroekjes voor mannen en vrouwen

Abena Pants (voor matig urineverlies) en Abri-Flex (voor zwaar tot zeer zwaar urineverlies) zijn de incontinentiebroekjes van Abena.

 • Abena-pants-l0-1

  Abena Pants

  Discreet en superzacht absorberend broekje voor matig urineverlies. Met lycra-elastieken en urine-verzadigingsindicator.

  Opties selecteren
 • Abri-flex-l1

  Abri-Flex

  Discreet en superzacht absorberend broekje voor zwaar tot zeer zwaar urineverlies. Met lycra-elastieken voor een uitstekende pasvorm.

  Opties selecteren