Volwassen incontinentieslips

De incontinentieslips van Abena zijn speciale eendelige slips voor volwassenen met zwaar tot zeer zwaar urineverlies. 

Volwassen incontinentieslips van Abena zijn geschikt voor zwaar tot zeer zwaar urineverlies. De unieke TopDry Laag van de Abri-Form slips voor volwassen zorgt voor een snelle verspreiding van de urine, waardoor het incontinentiemateriaal altijd droog en fris aanvoelt. Via de speciale urine-verzadigingsindicator op de buitenzijde van de incontinentieslips kan worden afgelezen wanneer het tijd is om de incontinentieslips te vervangen. De lijnen en blokjes op de slip verkleuren zodra het product verzadigd raakt. Een handig hulpmiddel voor zorgmedewerkers en mantelzorgers.

AirPlus folie en hersluitbare tapes

Net als het andere incontinentiemateriaal van Abena zijn de incontinentieslips voorzien van maximaal ademende AirPlus folie. De speciale folie is voorzien van miniscule gaatjes die zorgen dat de warme lucht uit de slip kan ontsnappen, maar lekkages tegenhouden. Hierdoor gaan de incontinentieslips bij gebruik niet broeien en is de kans op huidirritatie minimaal. In combinatie met de hersluitbare elastische tapes van de slips die zorgen voor een perfecte aansluiting aan het lichaam en de superzachte materialen zorgt het voor optimaal draagcomfort.

Incontinentieslips voor volwassenen

De Abri-Form incontinentieslips van Abena zijn verkrijgbaar voor zwaar tot zeer zwaar urineverlies.

  • Abri-form-s4

    Abri-Form

    Incontinentieslip met hersluitbare tapes voor zwaar tot zeer zwaar urineverlies. Met anti-lekrandjes en urine-verzadigingsindicator.

    Opties selecteren