Milieuvriendelijke babyluiers

Als ouder wil je natuurlijk het allerbeste voor je kindje. Dat geldt zeker ook voor de luiers die je baby of peuter gebruikt. De wegwerpluiers van Abena zijn milieuvriendelijk, huidvriendelijk en slaapvriendelijk. Niet voor niets ontving de duurzame luier de afgelopen jaren verschillende prijzen.

De duurzame wegwerpluiers van Abena zijn een goed alternatief voor mensen die graag milieuvriendelijk bezig willen zijn, maar het wassen en drogen van wasbare luiers te veel gedoe vinden. De luiers voldoen aan de strenge eisen van het Nordic Ecolabel – het Scandinavishce keurmerk voor duurzame producten. Het label toont aan dat de babyluiers geen schadelijke stoffen zoals pvc, lotions en witmakers bevatten. Bovendien zijn de milieuvriendelijke babyluiers gemaakt van FSC gecertificeerd hout.

Milieuvriendelijk, huidvriendelijk en slaapvriendelijk

Dankzij de speciale TopDry laag van de milieuvriendelijk babyluiers blijven de billetjes van je kindje extra lang droog en kan het lekker blijven slapen. De luiers zijn bovendien de beste keuze voor de kwetsbare babyhuid. De wegwerpluiers beschikken over speciale maximaal ademende AirPlus folie die urine tegenhoudt en tegelijkertijd lucht doorlaat, dit voorkomt dat de luier gaat broeien en de kwetsbare babyhuid gaat irriteren. Al onze luiers zijn daarnaast dermatologisch getest en voorzien van het Deens Astma en Allergie label (AAA-label).

Bambo Nature babyluiers

De babyluiers van Abena zijn er voor prematuur geboren baby’s (1-3 kg), baby’s (4-9 kg), maar ook voor peuters (9-15 kg) en kleuters (16-30 kg).  Bambo Nature billendoekjes zijn dermatologisch getest en hebben het Nordic Ecolabel en zijn hiermee de meest veilige en duurzame billendoekjes op de markt.

  • Bambo-nature-1

    Bambo Nature Babyluiers

    Milieuvriendelijke en dermatologisch geteste babyluiers vanaf 1kg. Ultradun maar met hoog absorptievermogen.

    Opties selecteren